2777
2789

خونه بابام و مادرشوهر وبراددرشوهرم روبه رو همسایه ان حالا چند وقته برادرشوهرم که سی سالشه به خواهرم میگه تو فتنه ای تو خبر پخش میکنی بینیت بزرگه دندونات بزرگه دیگه دیشب با گریه اومد اومد گفت اونجوری بهم میگه بابام رفت گفت چرا اونجوری میگه عیبه برا تو اومد حالا مادرشوهرم اومده به بابام میگه الهی خدای پسرم  روتو سیاه کنه 😔😔چرا ازش بدتون میاد عیب واسه شما پارسال هم سردخترت داشت قتل میشد حالا خواهر من نه سالشه همش مامانم سلام کرد جواب سلامشو ندادحالا شوهر احمقم

یه صلوات واسه دلم

یه سری وسایل برادرشوهرم خونه ماست بابام به شوهرم گفت وسایل و برداره دادشت دیگع تا کی ک.. کشی قبول میکنی شوهرمم درجواب میگه من بخاطر زن از خانوادم پشت نمیکنم دادشمه تقصیر توست من باید چیکار کنم در حق مادرشوهر و شوهرم بنظرتون؟

یه صلوات واسه دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلش اومده به بچه نه ساله اینطوری بگه🥺

هوای خواهرتو داشته باش این حرفا خیلی رو اعتمادبنفسش تاثیر می‌زاره و تو بزرگسالی ممکنه از لحاظ روانی تاثیراتشو نشون بده ..

حق با پدرتونه همه باید از حق خواهرتون دفاع کنین یعنی چی این حرفا چقد برادر شوهرت بیشعوره

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
چطور دلش اومده به بچه نه ساله اینطوری بگه🥺هوای خواهرتو داشته باش این حرفا خیلی رو اعتمادبنفسش تاثیر ...

اینا به کنار مادرشوهرم اومده به بابام میگه روت سیاه شه الهی

یه صلوات واسه دلم

یه سری وسایل برادرشوهرم خونه ماست بابام به شوهرم گفت وسایل و برداره دادشت دیگع تا کی ک.. کشی قبول می ...

توم پشت خانوادت رو بگیر 

بهش بگو منم بخاطر شوهر به خانوادم پشت نمیکنم 

تو برادرت 30 سالشه مرده گنده خجالت نمی‌کشه به بچه اینجور حرف میزنه به اون چه که خواهره من دماغش بزرگه یا کوچیک 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اینا به کنار مادرشوهرم اومده به بابام میگه روت سیاه شه الهی

بهش بگو به دعای گربه سیاه بارون نمیباره 

ان شاء الله خدا بینمون قضاوت کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گرفتم کلی حرف هم بارش کردم

کاره خوبی کردی دفه دیگه هم برادرشوهرت رو دیدی حتما جوابش رو بده به خواهرتم یاد بده جوابش رو بده اذیتش کنه بعدم فرار کنه