2777
2789

؟؟؟؟

ممکنه یکی کمک کنه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال خوبیست

به نی نی یار بگو تعلیقت کنه بهش پیام بده البته تعلیق شی کاربریت کامل نمیره ها و تاپیکات میمونه

@niniyar‍ میخواد کاربریش حذف شه 

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزی هست که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی   https://daigo.ir/secret/71666606131

سوال خوبیستبه نی نی یار بگو تعلیقت کنه بهش پیام بده البته تعلیق شی کاربریت کامل نمیره ها و تاپیکات م ...

اخه بعضی کاربرا هستن دیگ هیچ اثری ازشون نیست

اونا چجوری

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اخه بعضی کاربرا هستن دیگ هیچ اثری ازشون نیستاونا چجوری

اگه منظورت اینه که میزنه اطلاعاتی از کاربر پیدا نشد فکر کنم بخاطر اینه که بحث س ی ا س ی کردن 

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزی هست که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی   https://daigo.ir/secret/71666606131

اگه منظورت اینه که میزنه اطلاعاتی از کاربر پیدا نشد فکر کنم بخاطر اینه که بحث س ی ا س ی کردن

نه قبلا تعلیق میکردیم اینطوری میشد تعلیق به روش جدید کاربری باز می مونه حتی میتونید واردش بشید فقط نمیتونید پست بذارید و تاپیک بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اخه بعضی کاربرا هستن دیگ هیچ اثری ازشون نیستاونا چجوری

قدیم اینطوری تعلیق میشد به روش جدید تغییر کرده و همه چی می مونه حتی میتونید واردش بشید پیامها و اعلان رو باز کنید

لغو کنم؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نه قبلا تعلیق میکردیم اینطوری میشد تعلیق به روش جدید کاربری باز می مونه حتی میتونید واردش بشید فقط ن ...

اهان اخه اون دفعه یکی تاپیک زده بود گفتن بخاطر بحث س ی ا س ی ه ممنون بابت راهنمایی 

نه قبلا تعلیق میکردیم اینطوری میشد تعلیق به روش جدید کاربری باز می مونه حتی میتونید واردش بشید فقط ن ...

اره ممنون میشم