2777
2789
عنوان

موهاتون رو کراتیین نکنیدلطفاا❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10579 بازدید | 111 پست
همیشه دوست داشتم کراتین کنم و از این موضوع میترسم خودم همینجوری ریزش مو دارم

نکنی ها من اصل ریزش مو  نداشتم موهام خیلی ضخیم بودن گفتم برامن عیر ممکنه بریزع ولی مشت مشت میریخیت وحشتناک 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
من هرکس دیدم هرکس به شدت پشیمون بود والا موندم چطور بعضیا میگن ریزش ندارن

دیگه ب مهارت کراتین کار هم ربط داره. برای من از کف سرم مواد نزد از دو سه سانت به بعدش مواد زد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ب مهارت کراتین کار هم ربط داره. برای من از کف سرم مواد نزد از دو سه سانت به بعدش مواد زد

برا منم همینطور عزیزم اصلا ب کف سرنخورد میدونی همین ساقه مو دونصف میشن 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
نکنی ها من اصل ریزش مو نداشتم موهام خیلی ضخیم بودن گفتم برامن عیر ممکنه بریزع ولی مشت مشت میریخیت و ...

اخه بعدش بهتر شد؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اخه بعدش بهتر شد؟

اره الان باهزارتا دارو قرص خداروشکر ریزشش قطع شد 

میریزه مورو ضعیف کم حجم میکنه من رفتم دکتر گفت اشتباه ترین کاره کراتیین

خب برای من اینطوری نشد

گفتم دوسال پیش انجام دادم یه سالم رو موهام بود

الانم موهام هم حجم داره هم رشد میکنه هم ضعیف نشده

موقعی که موهامو کراتین کردم موها تا کمرم بود الان از با.سن پایین تره موهام

من راضی بودم الانم راضی تر هستم چون بعد اینکه کراتین رفتش موهام فرم قشنگی گرفت از اون حالت فری و وزی در اومد و موج دار شد

فقط و فقط تنها بدی و ایرادی که برام داشت این بود زود موهام چرب میشد همین

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

چجوری کنترل کردی خواهرم رفت کراتین الان موهاش خیلی زیادمیریزه

اول بگو‌اون  شامپو‌ماسک‌هایی که‌ویتامین داره اصلا استفاده نکنه تا ی ماه فقط شامپو بچه بزنه بعد ی ماه قبل حموم روغن نا گیل بزنه ب ساقه موهاش تای ساعت بعدش بره حموم ماسک مو اصلا نزنه 

چجوری کنترل کردی خواهرم رفت کراتین الان موهاش خیلی زیادمیریزه

بعد یماه شامپو‌رزماری بگیره با قطره لانبنا این قطره نصفش بریز ت شامپو رزماری معجزه میکنه اصلا

سلام خوبی عزیزم کراتین رو ول کن آقاتون چطوره چیکار میکنید ...یکم تعریف کن ...عروسی کی هست ...

جونم بگه برات دیگه زن شوهریم رسما😂😂💔 عروسی هم نکنیم اشکال نداره شام وصبحونع پیش منه شبا ی وقتا میاد زیاد نمیاد حرف درمیارن پشتمون😂

عروسی قرار بود دوماه دیگه شه که عموش فوت شد الانا فک نکنم باش

جونم بگه برات دیگه زن شوهریم رسما😂😂💔 عروسی هم نکنیم اشکال نداره شام وصبحونع پیش منه شبا ی وقتا می ...

رسما!! یعنی دیگه کارتو ساخت آره 😂خوب پس عروسی نگیری هم اشکال نداره دیگه نیازاتون رفع میشه😂

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...