2777
2789
عنوان

موهاتون رو کراتیین نکنیدلطفاا❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10528 بازدید | 111 پست
جونم بگه برات دیگه زن شوهریم رسما😂😂💔 عروسی هم نکنیم اشکال نداره شام وصبحونع پیش منه شبا ی وقتا می ...

به به سناخانم حالت چطوره عزیزم چه خیچبر همش چک میکنم ببینم کی میای ،،از دامادمون چه خبر بیا بعداز این همه مدت برامون تعریف کن 

سنا خانوم یه موقع هایی برای ما چشم انتظارا تایپیک بذار بخدا روز نیست چکت نکنم دختر😿😂

عزیز دلم ی حرفی نشونی ک من بدونم هستین😂❤️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما!! یعنی دیگه کارتو ساخت آره 😂خوب پس عروسی نگیری هم اشکال نداره دیگه نیازاتون رفع میشه😂

بنظرت بعد این همه  صبر راحت میذاره منو😂 خب سخته با بدبختی فرصت جور میکنیم😂💔 ی وقتا دعوا میشه  خونه خودمون بریم راحت میشیم دیگه تو این خونه خانواده هستن سخته کارمون💔😂

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
به به سناخانم حالت چطوره عزیزم چه خیچبر همش چک میکنم ببینم کی میای ،،از دامادمون چه خبر بیا بعداز ای ...

سلام  عزیزم قربون شما دومادتون هم بعد چن وق دپرسی تازه یکم بهتره به خودش اومده

عزیز دلم ی حرفی نشونی ک من بدونم هستین😂❤️

زمان عضویتم با تعداد پستانو چک کن مشخصهدکم حرف و درونگرام😂💔

شما اینجا رفیق فاب زیاد داری من همیشه خواننده بودم دیگه بهم فشار اومد همینقدر نوشتم😂

خارج از شوخی قبلا باهم صحبت کردیم اما خب اونقدر نبوده که تو چشم باشم و یادت بمونه حق داری عزیزم

ولی بخدا وفادار ترینت موندم ببین از همون زمانی که تایپیک‌زدی که برادر عشقم اومده خواستگاریم رفت پربازدید شد تز همون موقع من  دنبالتم🥲🤣 دیه ببین چقد قدیمیم

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
زمان عضویتم با تعداد پستانو چک کن مشخصهدکم حرف و درونگرام😂💔شما اینجا رفیق فاب زیاد داری من همیشه خ ...

هاااا یادم اومد نشون به اون نشون که عکس فرزادم لب ساحل دریا فرستادی برام پاکیدی😁👍 یا عکس نیم رخ از خودت یا هم سفره شب یلدای مامان خوش سلیقت اونجا گفتم مشخصه همشهری ما هستش شیرازیه که خوش سلیقس👌😍😂

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
بنظرت بعد این همه صبر راحت میذاره منو😂 خب سخته با بدبختی فرصت جور میکنیم😂💔 ی وقتا دعوا میشه خون ...

البته خودتم بی میل نبودی😅اشکال نداره باز خوبه خونه اون هست، ولی اگه دیدی شرایط جور نیست یوقت زیادی بهت فشار نیاره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
خدا نکنه دپرس واسه چی عزیزم بگو ببینم چی شده

عموش فوت شده عزیزم  ۴۰سالش بود اصلا همگی شون داغون شدن الان نزدیک ی ماهه تازه داره یکم بخودش میاد فرشاد

البته خودتم بی میل نبودی😅اشکال نداره باز خوبه خونه اون هست، ولی اگه دیدی شرایط جور نیست یوقت زیادی ...

خخخخ از کجا میگی بی میل نبودم😐😂 خب شوهرمه وقتی دوس پسرم بود رعایت میکردیم الان مشکلی نیس شرعی قانونی  زن شوهریم خانوادمون خب گیر نمیدن اما زشته هروقت فرشاد بیاد میدونن ی چیزی میشه😂😂💔 از اینجاش خوشم نمیاد اونم براهمین زیاد نمیاد  اره خونه اون هست ولی من دیگه نمیرم قبل مجبور بودم 😂 الان باید اون بیاد

هاااا یادم اومد نشون به اون نشون که عکس فرزادم لب ساحل دریا فرستادی برام پاکیدی😁👍 یا عکس نیم رخ از ...

چه یادته ها اون عکسم فرشاد بود برا لب ساحل  

زمان عضویتم با تعداد پستانو چک کن مشخصهدکم حرف و درونگرام😂💔شما اینجا رفیق فاب زیاد داری من همیشه خ ...

چرا خوب یادمه  همیشه به اصالت خانوادگیمون واینکه فامیلی ازدواج میکنیم افتخار میکردی دقیقا همه رو یادمه عزی دلم😍 اینروزا همتون باهم رفتین تا فهمیدین با فرشاد عقد کردم خیالتون راخت شدو رفتین😂♥️

چرا خوب یادمه همیشه به اصالت خانوادگیمون واینکه فامیلی ازدواج میکنیم افتخار میکردی دقیقا همه رو یاد ...

عزیزم مانرفتیم همش اینجاییم شما مزدوج شدی دیگه نمیای یادش بخیر همش تاپیک و پست بودتبادل نظر

چرا خوب یادمه همیشه به اصالت خانوادگیمون واینکه فامیلی ازدواج میکنیم افتخار میکردی دقیقا همه رو یاد ...

آزبس دعا کردیم به هم برسین،،سنا جون خدارو شکر دیگه به همچسبیدین الهی در کنارهم پایدار و مانا باشید ،،روح عموشون هم شاد

خداروشکر که به هم رسیدین چقد ما برات حرص میخوردیم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭