2777
2789
عنوان

موهاتون رو کراتیین نکنیدلطفاا❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10579 بازدید | 111 پست
ای بابا کات برا چی ؟؟ !!خدا رو شکر که بهتر شدی دختر چرا سر خود قرص میخوری آخه استرس و اضطراب رو سعی ...

الان نه  میگم انموقع خیلی استرس داشتم ناراحت بودم خوابم نمیبردقرص میخوردم که باعث شده مغزم حساس شه الان با کوچكترین ناراحتی مغزم واکنش نشون میده اثرات همون دورانه 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
عزیزدلممم دیگه اون دوران گذشت بهش فکر نکن مهم‌ اینه الان تا ابد واسه همدیگه این 😍❤️

اره گلم الان خوبیم ولی انموقع خودمو داغون کرده بودم تازه دارم ضررش میبینم😢

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ هیچ نگران نباش🩷

منم خواهرم نامزد ک بود بخاطر استرس و اعصاب خوردی فلج بلز گرفت هییچ نگران نباش با ماساژ صورت با روغن و تقویت کردن خودش خوب خوب شد

الان چطوری بهتری عزیزم؟

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
سنا جونخیلی ناراحت شدم از کسالتتالهی زود سرحال و روبه راه بشی

ممنون عزیز دلم❤️

آخ هیچ نگران نباش🩷منم خواهرم نامزد ک بود بخاطر استرس و اعصاب خوردی فلج بلز گرفت هییچ نگران نباش با ...

اره عزیزدلم زود برطرف شد کجی صورتم کاملا خوب شدم الانم ظاهری خوبم ولی دریچه قلبم گشاد شده  دارو مصرف میکنم

اره عزیزدلم زود برطرف شد کجی صورتم کاملا خوب شدم الانم ظاهری خوبم ولی دریچه قلبم گشاد شده دارو مصرف ...

خب خداروشکر

انشالله ک اونم خوب شه🤩

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔