۱_هر ماه موهاتو نوک گیری کن(خیلی تاثیر داره)
۲_شامپو مناسب موی خودت بزن(چرب خشک معمولی)بستگی به جنس مو داره
۳_شامپو رو فقط به کف سر و ریشه مو بزنید رو ساقه مو نزنید
۴_وقتی آبکشی میکنید کف خودش ساقه مو رو تمیز میکنه
نکته مهم ماسک مو داخل حمام برای مرحله آخره بعدش دیگه نباید شامپو بزنید
۵_وقتی میخوای ماسک مو داخل حمام بزنی آب موهاتو بگیر بعد به ساقه موهات بزن(به هیچ عنوان به ریشه مو نزن)دچار ریزش میشه
۶_ماسک مو داخل حمام حداقل باید ۱۰دقیقه رو ساقه مو بمونه بعد آبکشی بشه(و خیلی بعدش آبکشی طول نکشه چون حداقل ٪۵۰ مواد مغذی ماسک باید رو مو باقی بمونه)
✅️نکته خیلی مهم برای سلامت مو درست خشک کردن مو چون همین موضوع باعث موخوره میشه وقتی ما موهامون نم داره ولی اهمیت نمیدیم ساقه مو به مرور زمان آسیب دیده خشک و وز میشه
۷_برای خشک کردن مو اول با یه تیشرت نخی آب موهاتو بگیر تا حدودی خشک بشه و وقتی نم داره ماسک مو بیرون حمام(که ترجیحا ضد حرارتی باشه به ساقه مو بزنید و آروم با دست رو مو پخشش کنید) چون بعدش میخواید با سشوار مو رو خشک کنید باعث میشه حرارتش به مو آسیب نزنه
✅️استفاده از حوله ممکنه باعث موخوره بشه پس با یه تیشرت نرم و نخی موهاتون خشک کنید بهتره
✅️نکته سشوار رو از دور و با حرارت متوسط نه خیلی داغ و نه خیلی سرد بگیرید تا مو رو خشک کنه(هر چقدر که سشوار به مو نزدیک باشه بیشتر حرارتش به مو آسیب میزنه)
✅️ روغن تراپی کنید بعد از سشوار کشیدن حتما به نوک موهاتون روغن آرگان بزنید تا از خشکی مو جلوگیری کنه
✅️رو بالشت ساتن ابریشمی استفاده کنید(هفته ای یکبار روبالشتتون بشورید)
✅️ برای بستن مو از اسکرانچی استفاده کنید(از کش موی سفت اجتناب کنید خیلی به مو آسیب میزنه)
✅️موهاتون محکم نبندید
✅️از برس چوبی استفاده کنید
✅️برای شونه کردن مو از ساقه شروع کنید تا گره موهاتون باز بشه و کمتر مو کشیده بشه
✅️شستن بیش از حد مو چربی طبیعی مو رو از بین میبره.
دو بار یا اگه خیلی حساسید نهایتا سه بار در هفته شستن مو کافیه
✅️از استفاده بیش از حد سشوار و اتو بابلیس...و پرهیز کنید به مو خیلی آسیب میزنه
✅️سعی کنید از شامپو و ماسک مو داخل و بیرون حمام خوب استفاده کنید که مناسب موی شما باشه
✅️ و بازم میگم حتما ماهی یکبار موها رو نوک گیری کنید
✅️رنگ کردن و کراتین کردن بیش از حد،استرس،کم آبی بدن،آلودگی هوا و خیلی چیزای دیگه میتونه باعث موخوره بشه ولی خب با رعایت کردن یه سری نکات لااقل مو کمتر آسیب میبینه
✅️موخوره گیری من با دستگاه انجام دادم خیلی تاثیر چندانی نداشت ولی بدم نبود اگه براتون مقدور بود آرایشگر مطمئنی میشناسید بهش بگید براتون موخوره گیری انجام بده
بچه ها من خودم موهام موخوره داشت با رعایت کردن این نکات بهتر شده کلی راجب اینکه چیکار کنم موهام بهتر بشه تحقیق کردم خواستم تجربمو با شما به اشتراک بذارم دوستای قشنگم امیدوارم براتون مفید باشه
دوست دار شما بهار♥️