2777
2789

خیلی بیخشید ولی بوی طبیعی واژن چجوری باید باشه؟

من لباس زیرمو همیشه عوض میکنم فقطم از ژل شستشو بانوان استفاده میکنم 

گاهی اصلا واژنم هیچ بویی نداره فقط بوی پوست بدن میده 

گاهی مثل امشب بلافاصله بعد از اینکه با ژل شستشو شستم بوی بد و تندی گرفت 

اصلا خارش و سوزشم ندارم 

بنظرتون گاهی بوی بد بخاطر عفونته؟

ژل شستشو خودش ضرر مطلقه برای اونجا 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شستم بار اولی بود استفاده میکردم چقدر‌بوی بدی گرفتم حالا عادی که با اب ولرم میشورم و خشک میکنم ...

فقط باید با آب ولرم بشوری و بس ..ژل شستشو سوسول بازی بیش نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین از من میشنوی ژل شستشو رو شوت کن سطل زباله.‌

من تموم این راهارو رفتم. ژل تهش نمیسازه با اون قسمت.‌

برو دکتر اگه عفونت داری درمان کن.  زمان پریود خودتو با دستمال پاک کن. نشور خودتو.  فقط قسمت معقد رو بشور.   اکثر بیماریهای زنان به خاطر همین شستنها و سردی خوردن در ایام پریود. 

ایامت که شد گرمیجات بخور. 

و اینکه حنا بشدت بشدت عالیه برای اینکه عفونت و بوی بد رو ببره.‌ حنا بزار پدر بهداشتی . 

ببین از من میشنوی ژل شستشو رو شوت کن سطل زباله.‌من تموم این راهارو رفتم. ژل تهش نمیسازه با اون قسمت. ...

عفونت علائم داره؟من اصلا سوزش و خارش ندارم 

فقط وقتی از ژل شستشو استفاده میکنم و با شوینده میشورم ده دقیقه بعد بدی نا مطبوع میگیرم

عفونت علائم داره؟من اصلا سوزش و خارش ندارم فقط وقتی از ژل شستشو استفاده میکنم و با شوینده میشورم ده ...

رنگ خون پریود سیاه .‌

زیر دل درد میگیره 

ترشح با بوی بد 

خوب عزیزم این ینی بهت نمیسازه. استفاده نکن. 

Phاون قسمت اصلا نباید بهم بریزه 

من از وقتی این‌چیزارو گذاشتم کنار خوب شد.