2777
2789
عنوان

لعنت به اینستا که شوهرم ولش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 25 پست
مثل من منم معتاد شدم حسابی حالم از خودم بهم میخوره

بخدا شوهر منم همینو میگه،شبایی که میشینه تا دیروقت میگه خاک تو سرم،ولی چنننن بار خودم بهش تذکر میدم میگم بسه دیگه بگیر بخواب،گوش نمی‌ده 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دعواش کن

اوووووه،اینقدر گفتم،با روی خوش،با دعوا،با گریه فایده نداره😩می‌خوام بیخیالش بشم هم نمیتونم،اعصابم خرد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جایگزین نداره واسش تفریح بهتری نداره تا عادی شه

والا امروزم بهش گفتم حتما اینستا از حرف زدن با من برات بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ج نگ،مطهر نیا،کلیپای خنده دار

عزیزم تو رابطه‌ی شما یه چیزی سرجاش نیست که همسرت به گوشی پناه برده 

بگرد اونو پیدا کن حلش کن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

عزیزم تو رابطه‌ی شما یه چیزی سرجاش نیست که همسرت به گوشی پناه برده بگرد اونو پیدا کن حلش کن

آخه چیکار کنم ،قبل اومدنش خونه رو تمیز میکنم که اعصابش راحت باشه،غذاش همیشه سر جاشه،وقتی میاد هرچی دوست داره براش فراهم میکنم،کنارش میشینم،از کارش میپرسم،بهش محبت میکنم،نمیدونم چیکار کنم خب،یعنی کمبودش چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه چیکار کنم ،قبل اومدنش خونه رو تمیز میکنم که اعصابش راحت باشه،غذاش همیشه سر جاشه،وقتی میاد هرچی د ...

منظورم این نبود تو کم میذاری عزیزم❤️حرفم اینه که باید بفهمی چشه 

اضطراب زیادی داره؟حالت‌های افسردگی داره؟حرفایی که با هم میزنید براش جذاب نیست؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

منظورم این نبود تو کم میذاری عزیزم❤️حرفم اینه که باید بفهمی چشه اضطراب زیادی داره؟حالت‌های افسردگی د ...

اضطراب که داره برای کارش ولی خب فکر کنم الان همه مردا این مدل استرسا رو دارن،والا اصلا باهام حرف نمیزنه که بخوام چیزی بگم،۸۰ درصد وقتش تو اینستاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اضطراب که داره برای کارش ولی خب فکر کنم الان همه مردا این مدل استرسا رو دارن،والا اصلا باهام حرف نمی ...

همدلی کردن رو یاد بگیر 

همسرت اگه احساس کنه درک میشه اضطرابش کمتر میشه 

تفریحات دونفره پیدا کن که باهم خوش بگذرونید 

رهاش نکن به حال خودش

و اگه اهل غر زدنی کمترش کن

همدلی کردن رو یاد بگیر همسرت اگه احساس کنه درک میشه اضطرابش کمتر میشه تفریحات دونفره پیدا کن که باهم ...

ممنونم عزیزم،امیدوارم بشه چیزی رو پیدا کرد که پیشش از اینستا جالب تر باشه 🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعوای من با شوهرم همینه کلا بچه ها رو ول کرده انداخته گردن من اینستا رو به زور پاک کردم از گوشیش حالا از اون ور بوم افتاده رفته ایتا نصب کرده مزخرفات تمام کانال ها رو بادقت نگاه میکنه دیشب گفتم حلالت نمیکنم بخاطر بچه هامون قهرم میکنه تازه