2777
2789
من بیمارستان خصوصی بودم نذاشتن حتی بیاد داخل بخش🙃

کدام بیمارستان؟ عجیبه نزاشتتن.

من دوبار زایمان خودم

و خواهرم و جاریام 

همگی شوهرامون همراه بودن.بیمارستان های مختلف بودیم.

حتی من بچه هام بستری کردم اتاق خصوصی بود

نصف بخش باباها بودن همراه 

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق من خصوصی بودهم مادرم هم شوهرمدقیقا ۲۴ ساعت راحت کنارم بودنچون با شوهرم راحت تر بودممادرمو فرستا ...

من موندم و پرستار 

خواستم راه برم تازه نیومد حتی دستمو بگیره موند پیش نی نی خودم راه رفتم 

ای مظلوم بلفی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کدام بیمارستان؟ عجیبه نزاشتتن.من دوبار زایمان خودمو خواهرم و جاریام همگی شوهرامون همراه بودن.بیمارست ...

بیمارستان مریم کرج گلشهر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماما همراه مال زایمان طبیعیه

آها پس اونی که من سراغ داشتم ماما همراه گرفته بود احتمالا طبیعی بوده فکر کردم سزارین هم قبول میکنند چون میگفت خارج از شیفتش کار های این مدل رو انجام میداده دیگه باهاش هماهنگ کرده چون تجربه اش بیشتر از پرستار بوده

چه بی انصاف بودن.

فکر کن یک ربع جلو آسانسور نگه ام داشتن که همسرم بیاد ما رو ببینه گفتن نمیشه بیاد داخل بخش و ما رفتیم داخل 

تو سزارین نمیزارن

اتاق خصوصی بگیری میذارن ولی هزینش خیلیه

ولی همراه ب خود بیمارستان بگی نداری پرستارا کمکت میکنن 

ولی پرستار ۲۴ ساعته بخوای بگیری یک و پونصد میخواد 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
منم مادرم برا داداش کوچیکم تنها بود‌. منم ۱۲ سالم بود، همراه بودم، کمکش میکردم.

خدا خیرت بده. دختر منم خیلی زحمت کشید. الهی همه بچه ها و شما عاقبت بخیر بشید. مامانم فوت کرده بود و با کسی راحت نبودم . دخترم موند

مامای همراه رو از کجا پیدا کنم

تو اینستا خیلی از ماما ها ماما همراه میشن با چند تاشون صحبت کن پیدا میکنی نگران نباش خیلیم بهتره ماما بگیری 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️