2777
2789

اگر شیراز بودی به عنوان همراه میومد باهات بسلامتی زایمان کنی نی نی رو سالم بغل کنی

چون اکثر موقع ها به عنوان همراه میرم با خانواده و فامیل

سن خودم هم کم هست ولی میرم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

فکر کن یک ربع جلو آسانسور نگه ام داشتن که همسرم بیاد ما رو ببینه گفتن نمیشه بیاد داخل بخش و ما رفتیم ...

😟عقده ای بودن چقدر.

خیلی ها شرایط ندارن همراه زن داشته باشن

من مادربزرگم دختر نداره، عروسا و نوه هام شرایط نبود بموننن پیشش..بستری بود ، دولتی تازه.

عموهام باید پیشش میموندن نوبتی، خیلی همکاری کردن

اتاق ته راهرو بهش دادن ک مثلا بفیه مریضا رفت امد نکنن.ک مرد بتونه همراهش بمونه.

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😟عقده ای بودن چقدر.خیلی ها شرایط ندارن همراه زن داشته باشنمن مادربزرگم دختر نداره، عروسا و نوه هام ...

فقط ۵۰ میلیون هزینه کردیم برای یک زایمان 

گفتم حتی چرا نمیشه همسرم بیاد جواب دادن بقیه خانمها معترض میشن که به خاطر پول مرد راه دادین داخل بخش!!!

بعد پرستاره هم میرفت همه رو جمع میکرد اتاق من عملا هیچ فرقی با اتاق عمومی نداشت کلی فقط هزینه کردیم الکی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا خیرت بده. دختر منم خیلی زحمت کشید. الهی همه بچه ها و شما عاقبت بخیر بشید. مامانم فوت کرده بود و ...

ممنون.الان خودمم دوقلو دارم. هم تجربه های اون موقع به دردم خورد. هم داداش کوچیکم بزرگ شده، هوا ما رو داره‌.

فقط ۵۰ میلیون هزینه کردیم برای یک زایمان گفتم حتی چرا نمیشه همسرم بیاد جواب دادن بقیه خانمها معترض م ...

چقدر بد.

من لاله زایمان کردم حدودا الان بین ۵۰ تا ۶۰ هست اتاق خصوصی

ولی مثل پروانه دورت میچرخن

من شوهرم فقط نشسته بود.نمیزاشتن اب توی دلم تکون بخوره.

اینقدر نازمو میکشیدن ک همراه زن ندارم..دهنم غذا میزاشتن.

یکی منو برد حمام، موهام‌و خشک کرد بافت .اینقدر برای شوهرم چایی خرما اوردن ک دیگه میگفت بسته بخدا جا ندارم🤣

من میگم حلالشون خرجی ک کردم

💕

چقدر بد.من لاله زایمان کردم حدودا الان بین ۵۰ تا ۶۰ هست اتاق خصوصیولی مثل پروانه دورت میچرخنمن شوهرم ...

پرستار خودم جالب نبود والا خود بیمارستان خوب بودن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️