2777
2789

ممنون میشم از همه کسایی که مامان خوبی دارن اگه نیان کامنت بذارن که وای چجوری دلت میاد در مورد مادرت این حرفا رو بزنی

من خودم دلم خونه و بهم جایزه نمیدن اگه مامانمو آدم بدی جلوه بدم 

خیلی سال طول کشید تا بفهمم چقدر مادر خودخواهی دارم 

کنترل گر 

قلدر 

بی‌فکر 

حسود 

و عصبی 

زندگی همه بچه‌هاش رو یجوری خراب کرد و هنوزم داره ادامه میده 

نزدیک ۷۰ سالشه ولی هنوز با همه چی زندگی بچه‌هاش کار داره 

با همه رقابت میکنه حتی دختراش 

باعث طلاق داداشم شد و الانم نمیذاره با دختری که دلش میخواد ازدواج کنه 

یاد کاراش میفتم اعصابم میریزه بهم 

خواهرای خودش زنگ میزنن شکایتشو بهم میکنن

بابام زنگ میزنه گلایه میکنه 

تا میام باهاش حرف بزنم آبروریزی میکنه با داد زدناش

یه شهر ازش دورم اما بازم گند میزنه به زندگیم 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تو روزای بعد از طلاقم که اون همه سختی کشیدم 

تنها زندگی میکردم هر روز بهم زنگ میزد و سرزنشم میکرد

الانم که مجدد ازدواج کردم هربار زنگ میزنه یجوری حالمو میگیره

یه روز میگه لاغر کن

یه روز میگه حامله شو

همش جلو شوهرم میگه دخترم بهت میرسه؟اذیتت نمیکنه؟

اومده خونه‌م کاراشو کردم و کلی پذیرایی رفتنی کلی از شوهرم تشکر کرده

شوهرم میگه فلانی زحمتا رو کشیده 

باز یه کلمه به من نمیگه دستت درد نکنه

تشکر بخوره تو سرم 

صدتا نیش زده و رفته

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اینا رو اینجا نوشتم خالی بشم فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی هر فامیلی بره یه دعوا درست میکنه

جوری شده سعی میکنن دعوتش نکنن 

کلی بهش رسیدگی میکنیم مالی و اینا در حد توان

باز طلبکاره

حق داری والا

😔😔ممنون که خوندی

حق دارید اما تحمل کن مادرت با این اخلاق پیر شده و درست شدنی نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ۱۷ سالمه

مامانم خیلی کنترلم می‌کنه و نسبت بهم حسودی میکنه

و حرصشو سر من خالی می‌کنه

دیروز برنج درست کرده بودم صدبار با داد گفت برنج خیلی شور شد پدرم بهش توجه نکرد(پدرم غذای شور نمیخوره)

بعد موقع ناهار به پدرم می‌گفت برنج انقدر شوره من ی قاشق خوردم فشارم رفت بالا تو نخور این از قصد شور درست می‌کنه کسی نخوره

خدا به دادم برسه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

مامان منم خیلی خودخواه و بدجنس بود 

عقده هاشو سر من خالی میکرد 

یعنی فکر کن از دست دیگران عصبانی میشد میومد سر یه چیز الکی با من دعوا میکرد یا حتی منو میزد تا حصر خالی شه اروم شه وقتی بچه بودم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هرچی سنش بالا بره بدتر هم میشه. بیخیال رابطه رو کم کن و زیاد اهمیت نده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حق دارید اما تحمل کن مادرت با این اخلاق پیر شده و درست شدنی نیست

تحمل که میکنم چاره ندارم واقعا 

اما خیلی خسته‌ام