همونطور که میدونین تنبیه کردن بچه ها از نوع بدنی چه توی دین مقدس اسلام و چه از نظر روانشناسی تا جای ممکن نهی شده، ولی این روزا برای هرکدوم از ما به طور ناخواسته پیش اومده که به جهت تغییر رفتار یا هرچیز دیگه متوسل به اینکار شده باشیم و بعدش هم پشیمون. خواستم بپرسم از نظر شما تنبیه فیزیکی بچه ها تحت هر عنوان و شرایطی اشتباهه یا اگه کنترل شده باشه یه جاهایی به عنوان تلنگر و با هدف اصلاح رفتارشون میتونه لازم باشه؟ فقط خواهش می کنم صادقانه پاسخ بدین دلیل اینکه میگم فقط مادران عزیز پاسخ بدن اینه که خودشون چون با تجربه و صاحب فرزند هستن
نه بنظرم بدون تنبیه بدنی هم میشه ولی بچه من واقعا درست وکامل حساب نمیبره بعضی بچه ها دیدی مادره یکم اخم میکنه صداشو بلند میکنه ساکت میشه میشینه جاش بچه من اونطوری نیست نمیدونم چی کنم خیلی ناراحتم بی ادب نیست ها ولی لجبازه و لوس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدون تنبیه بدنی نتیجه بهتری خواهی گرفت.من خودم امتحان کردم بچه ها به حرفای منطقی که با مهربانی و بدون تنبیه بدنی گفته میشه بهتر گوش میکنن و سریعتر عمل میکنن.ولی متاسفانه چون ما صبر و تحمل نداریم و راه درست صحبت کردن با بچه ها رو بلد نیستیم و همش دستوری حرف میزنیم بچه ها لج میکنن و از کنترلمون خارج میشن و ما که کم میاریم مجبور میشیم به تنبیه بدنی متوسل شیم که این خود کار رو بدتر میکنه و در دفعات بعد تا نزنی حرفتو گوش نمیده.یه مدت مثلا یه ماه با خودت عهد ببند هرچی هم شد نمیزنیش و از راه دیگه برای تربیت استفاده میکنی ببین چه نتیجه عالی میگیری.
اگر هزار و یک راه منطقی و اروم تربیتی امتحان کردی و نشد اون وقت با هزار یک شرط و شروط مثلا سن بچه دلیل تنبیه نحوه تنبیه و خیلی چیزای دیگه میشه ازش استفاده کرد ولی خوب متاسفانه اکثرا کنترل اعصابشون ندارن و از بچه برای خالی کردن عقده دل خودشون استفاده میکنن اینه که به نتیجه هم نمیرسه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚