2777
2789
عنوان

برنامه ای هست باهات چت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 37 پست
عآوخیلی فاصله‌س...

آره خواهر،خانوادمم میدونم قبول نمیکنن هیچوقت منم میخام کات کنم اینم میگه بری من نابود میشم نرو درستش میکنم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

آره خواهر،خانوادمم میدونم قبول نمیکنن هیچوقت منم میخام کات کنم اینم میگه بری من نابود میشم نرو درستش ...

از سرش میفته

هر چی صلاحتونه همون بشه🙏

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه آدم سالم و پاکیه بمون به پاش خدای نکرده یه عمر نشه حسرت رو دلت،،، امیدوارم اگه ستاره هاتون ...

قربونت برم عزیزم،واقعا سالم و پاکیه هر جور بگی امتحانش کردم 

ولی میدونم خانوادم هیچوقت قبولش نمیکنن

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

از سرش میفتههر چی صلاحتونه همون بشه🙏

قربونت برم من همچنین گلم

قربونت برم عزیزم،واقعا سالم و پاکیه هر جور بگی امتحانش کردم ولی میدونم خانوادم هیچوقت قبولش نمیکنن

از کجا میدونی بعدم اگه خودت بخوای میشه ،،ادم دست خودشه مثل من خانواده رو بهانه نکن

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
از کجا میدونی بعدم اگه خودت بخوای میشه ،،ادم دست خودشه مثل من خانواده رو بهانه نکن

چشم به حرفات فکر میکنم ،واقعا همه حرفایی که گفتی به من حقیقت داره،مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی مهربون  

امیدوارم توام رنگ خوشبختی ببینی عزیزدلم

چشم به حرفات فکر میکنم ،واقعا همه حرفایی که گفتی به من حقیقت داره،مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی مهربو ...

دور چشاتو بگردم توروخدا یه وقت ساده نگذری از اینجور آدمی ،،،فداتشم همیشه شادترین باشی 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
دور چشاتو بگردم توروخدا یه وقت ساده نگذری از اینجور آدمی ،،،فداتشم همیشه شادترین باشی

فداتشم عزیزدلم ، چشم واقعا تلاشم رو میکنم دیگه هر چی قسمته،مرسی که این تاپیک اومدی راهنماییم کردی بخدا مونده بودم چیکار کنم