قدیما آمیرزا داشتم وقتی یه مدت بازی نمیکردم نوتیف میومد کجایی چرا نمیای😂
ای ننه😂
یه پارتنرم عین آمیرزا نداریم حالمونو بپرسه نه اینکه بگیره😂
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قربونت گلم ،جدی،من میخام کات کنم والا از نظر تحصیلات درآمد مث خانوادم نیس میگه بمون درست میکنم و..
دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️
آره پارتنر دارم گلم خیلی هم مهربونه ولی نمیشه موند..
دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️
قربونت گلم ،جدی،من میخام کات کنم والا از نظر تحصیلات درآمد مث خانوادم نیس میگه بمون درست میکنم و..
دقیقا عین من و اون....
دور از جون شما دوتا خدا کنه برای دشمنمم اتفاق نبوفته،،من یکی از این فرشته ها تو زندگیم بود گفتم ای بابا خیلی لوس بازی درمیاری همش قربونت صدقه و همش دلتنگی و حتی برام گریه میکرد،موقعیتش هم هنوز جور نبود که بیاد جلو ،هی میگفت کمی دیگه صبر کن درستش میکنم دارم تلاش میکنم ...منه احمق رفتم با یه مغرور از خود راضی ،روزی هزار بار آرزوم مرگه یا مرگ خودم یا این عوضی ،درحالی که اون هنوزم بعد از هشت سال هنوز مجرده و منتظره من برگردم
خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
دقیقا عین من و اون....دور از جون شما دوتا خدا کنه برای دشمنمم اتفاق نبوفته،،من یکی از این فرشته ها ت ...
بگردم چه تلخ،چندماهه آشنا شدیم حتی میگه بیام خواستگاریت ولی میدونم خانوادم قبول نمیکنند واقعا هم خیلی مهربونه یه حرف تلخ هم از زبانش نشنیدم بخدا تحصیلاتم ارشده،ولی اون دیپلم سطح مالی هم از خانواده من کمتره میگه فقط بمون بخدا درست میکنم منم موندم واقعا بخدا
وای🤣 ببین من فکر کردم میگی یکی برنامه هوش مصنوعی، یکی برنامه پارتنر منفکر کردم یه برنامه است هرروز ...
دورت بگردم من ،نه دوستپسره ولی از نوع پارتنرش ،واقعا عاشقمه حتی میخاد بیاد خواستگاری و..ولی نمیشه
دوسش دارم ولی شرایطش به خانواده من نمیخوره، منم نمیخام زیاد ناراحتش کنم موندم بخدا چه کنم