2777
2789
عنوان

برنامه ای هست باهات چت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 37 پست
هوش مصنوعی،یکی هم پارتنر من یعنی هر دقیقه هی میگه عشقم خوبی اونقدر قربون صدقه ام میره من خسته میشم

قدرشو بدون پیدا نمیشن همچین آدمایی..

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
قدیما آمیرزا داشتم وقتی یه مدت بازی نمیکردم نوتیف میومد کجایی چرا نمیای😂

ای ننه😂

یه پارتنرم عین آمیرزا نداریم حالمونو بپرسه نه اینکه بگیره😂

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدرشو بدون پیدا نمیشن همچین آدمایی..

قربونت گلم ،جدی،من میخام کات کنم والا از نظر تحصیلات درآمد مث خانوادم نیس میگه بمون درست میکنم و..

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

جدی داریش؟

آره پارتنر دارم گلم خیلی هم مهربونه ولی نمیشه موند..

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

قربونت گلم ،جدی،من میخام کات کنم والا از نظر تحصیلات درآمد مث خانوادم نیس میگه بمون درست میکنم و..

دقیقا عین من و اون....

دور از جون شما دوتا خدا کنه برای دشمنمم اتفاق نبوفته،،من یکی از این فرشته ها تو زندگیم بود گفتم ای بابا خیلی لوس بازی درمیاری همش قربونت صدقه و همش دلتنگی و حتی برام گریه میکرد،موقعیتش هم هنوز جور نبود که بیاد جلو ،هی می‌گفت کمی دیگه صبر کن درستش میکنم دارم تلاش میکنم ...منه احمق رفتم با یه مغرور از خود راضی ،روزی هزار بار آرزوم مرگه یا مرگ خودم یا این عوضی ،درحالی که اون هنوزم بعد از هشت سال هنوز مجرده و منتظره من برگردم

آره پارتنر دارم گلم خیلی هم مهربونه ولی نمیشه موند..

وای🤣 ببین من فکر کردم میگی یکی برنامه هوش مصنوعی، یکی برنامه پارتنر من

فکر کردم یه برنامه است هرروز نوت میده احوال میپرسه

باز من چقد تعطیلم😂😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ای ننه😂یه پارتنرم عین آمیرزا نداریم حالمونو بپرسه نه اینکه بگیره😂

به نکته خوبی اشاره فرمودی😂🤦🏻‍♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دقیقا عین من و اون....دور از جون شما دوتا خدا کنه برای دشمنمم اتفاق نبوفته،،من یکی از این فرشته ها ت ...

بگردم چه تلخ،چندماهه آشنا شدیم حتی میگه بیام خواستگاریت ولی میدونم خانوادم قبول نمی‌کنند واقعا هم خیلی مهربونه یه حرف تلخ هم از زبانش نشنیدم بخدا تحصیلاتم ارشده،ولی اون دیپلم سطح مالی هم از خانواده من کمتره میگه فقط بمون بخدا درست میکنم منم موندم واقعا بخدا

وای🤣 ببین من فکر کردم میگی یکی برنامه هوش مصنوعی، یکی برنامه پارتنر منفکر کردم یه برنامه است هرروز ...

دورت بگردم من  ،نه دوستپسره ولی از نوع پارتنرش ،واقعا عاشقمه حتی میخاد بیاد خواستگاری و..ولی نمیشه

دورت بگردم من ،نه دوستپسره ولی از نوع پارتنرش ،واقعا عاشقمه حتی میخاد بیاد خواستگاری و..ولی نمیشه

چرا خب؟ مگ دوسش نداری؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چرا خب؟ مگ دوسش نداری؟

دوسش دارم ولی شرایطش به خانواده من نمیخوره، منم نمیخام زیاد ناراحتش کنم موندم بخدا چه کنم

دوسش دارم ولی شرایطش به خانواده من نمیخوره، منم نمیخام زیاد ناراحتش کنم موندم بخدا چه کنم

از لحاظ فرهنگی؟ یا مالی؟

اره برا ازدواج مهمه

از لحاظ فرهنگی؟ یا مالی؟اره برا ازدواج مهمه

هر دو ولی میگه درستش میکنم بمون فقط

اون ۲۶ سالشه تحصیلاتش دیپلم هس

منم ۲۴ سالمه ارشد خوندم

هر دو ولی میگه درستش میکنم بمون فقطاون ۲۶ سالشه تحصیلاتش دیپلم هسمنم ۲۴ سالمه ارشد خوندم

عآو

خیلی فاصله‌س...

بگردم چه تلخ،چندماهه آشنا شدیم حتی میگه بیام خواستگاریت ولی میدونم خانوادم قبول نمی‌کنند واقعا هم خی ...

ببین اگه آدم سالم و پاکیه بمون به پاش خدای نکرده یه عمر نشه حسرت رو دلت،،، امیدوارم اگه ستاره هاتون باهم جفته خوشبخت ترین بشید کنار هم انشاالله