2777
2789
عنوان

شما باشین چه جوابی میدین

113 بازدید | 21 پست

سلام 

بچه ها امشب دوتا موضوع پیش اومد برام حالا من با خنده اونجا رد کردم ولی از این چیزها زیاد شنیدم دوستدارم از این به بعد یه جواب مودبانه دندون شکن بدم... چی بگم؟ 

اول اینکه امشب یه جایی واسه بچه اشون تولد گرفته بودن (فقط کیک) خب من قنادم بعد پرسیدن که تو کیک هارو چقدر درست میکنی گفتم270 با موز و اینا گفتن اووووو ما اینو کیلو 220 از قنادی گرفتیم بعد قنادیه 25 تومن زیرکیکی کارتنی رو باهاشون حساب کرده بود که خب ما برای اون هزینه نمیگیریم گفتم بالاخره متریال و کیفیت کارها فرق میکنه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بعد ما قبلا از یکی شون برنج خریدیم واقعا خوب نبود همسرم بهشون گفت که برنج جالب نبود... 

بعد اینا امشب گفتن آها میخای ماهم مثه خودتون بگیم نه خوب نیس فلانه🙄

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه مورد بود 

بعدش که نشسته بودیم هی سربه سر دخترم گذاشتن دیگه عصبی اش کردن دختر منم حرف بدی نزد 7 سال اشه گفت ای بابا ولم کنید دیگه اصلا دوست ندارم یه همچین چیزی گفت.... 

بعد یه نفر شون برگشت گفت واااای چه بی ادبی آدم با بزرگتر اینجوری صحبت میکنه مگه نگا پسر من چه باادبه از این حرفها نمیزنه... 

درصورتی که پسرش واقعا واقعا با ادب نیست اصلا نیست ولی مامانه از اون مامانایی که بچه اشو بالاتر و بهتر از همه میدونه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

این آخریه حرصمو در آورد دختر من کلاس دومه بخدا شاید 4 یا 5 تا لوح تقدیر استانی داره.... آخر سال به پسرش معلمش گفته هدیه بخرین بیارین تا بدم یه سره میگفت دیگه گفتن میخایم به نخبه ها کادو بدیم بیارین 😐بچه اش هم سن دختر منه یه صحفه ارو نمیتونه بدون غلط بخونه اون وقت

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بهشون بگو فقط آدمای باکلاس و کسایی که به کیفیت کار اهمیت میدن پیش من سفارش میدن وگرنه بقیه دنبال کیک ...

بخدا این عالیه باید همون موقع میگفتم... درصورتی که اومدم خونه حساب کردم کیک من حدودا 15 تومن بیشتر میشه اونم هزینه موزش نمیشه..... این یه کیک خالی بدون موز و گردو و... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بخدا این عالیه باید همون موقع میگفتم... درصورتی که اومدم خونه حساب کردم کیک من حدودا 15 تومن بیشتر م ...

آره، اینو از من داشته باش سری بعد کسی بهت اینجوری گفت این جوابو بهش بدی

مردم چجوری روشون میشه من باشم یکی که قناد باشه ولی از جای دیگه کیک سفارش داده باشم اصلا روم نمیشه دعوتش کنم

بعد پررو پررو قیمت هم بپرسم و بگم تو گرون میگیری

اون اگه یک درصد میخواست پیش شما سفارش بده قیمت می‌گرفت قبلش ازتون 

آره، اینو از من داشته باش سری بعد کسی بهت اینجوری گفت این جوابو بهش بدیمردم چجوری روشون میشه من باشم ...

گفتن ما نمیخاستیم کسی بفهمه تولده کادو نیاره برامون.... من از اینکه به تلافی که همسرم گفت برنج که خریدیم ازتون جالب نیست برگشتن گفتن خوبه ماهم الان بگیم اونا خوب نیست... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

آره، اینو از من داشته باش سری بعد کسی بهت اینجوری گفت این جوابو بهش بدیمردم چجوری روشون میشه من باشم ...

بعد ببین فامیل خیلی خیلی خیلی نزدیکم هستن ها... حالا چند وقت دیگه تولد دارن دوباره اگه به من بگن تو درست کن شاید بگم نمیتونم.... یه بار دیگه هم گفته بودن مهمونی میگیرم ما شام با ما تو برای حدودا 40 نفر کیک خامه ای بپز بیار خونه ما... همسرم گفت درست نکن به ما چه مهمونی اوناس توقع دارن من بالاخره هزینه خامه و لوازم بدم واسه یکی دیگه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بعد ببین فامیل خیلی خیلی خیلی نزدیکم هستن ها... حالا چند وقت دیگه تولد دارن دوباره اگه به من بگن تو ...

یعنی به شما گفتن درست کن بدون اینکه هزینه بدن؟

آره اگه سری بعد به شما گفتن بابت کیک شما هم با خنده بگو گفتید کیک من گرونه که چیشد پس😂

یعنی به شما گفتن درست کن بدون اینکه هزینه بدن؟آره اگه سری بعد به شما گفتن بابت کیک شما هم با خنده بگ ...

آره بخدا گفتن ما مهمونی داریم شام میدیم تو کیک بیار همسرم گفت نه شرمنده حداقل هزینه اش نصفه مثلا ناراحت شدن گفتن نمیخاد میریم شیرینی میخریم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

آره بخدا گفتن ما مهمونی داریم شام میدیم تو کیک بیار همسرم گفت نه شرمنده حداقل هزینه اش نصفه مثلا نار ...

بهترررر

هیچوقت برای هیچکس مجانی کاری انجام ندید

منم عکاس و طراحم، یه بنده خدایی برای کسب و کارش هی به من می‌گفت برام کارت ویزیت بزن، لوگو بزن پروفایل بزن

من چندباری براش انجام دادم بعد یه سری من شهرستان بودم این رفته بود بیرون براش کارت ویزیت طراحی کنن گفت برای یه مدل خیلی ساده ۴۵۰ ازمون گرفت و اصلا هم تغییرش نداد

درصورتی ک من براش میزدم هی بعدش میگفت رنگ فلان جاشو عوض کن سایز فونت رو کوچیک تر کن ولی دریغ از اینکه هزار تومن بهم بده منم سری های بعد بهم گفت انجام ندادم دیگه

والا کلی هزینه ی سیستم و آموزش دیدن و دانشگاه رفتن ندادم که بیام مجانی انجام بدم