بچه ها امشب دوتا موضوع پیش اومد برام حالا من با خنده اونجا رد کردم ولی از این چیزها زیاد شنیدم دوستدارم از این به بعد یه جواب مودبانه دندون شکن بدم... چی بگم؟
اول اینکه امشب یه جایی واسه بچه اشون تولد گرفته بودن (فقط کیک) خب من قنادم بعد پرسیدن که تو کیک هارو چقدر درست میکنی گفتم270 با موز و اینا گفتن اووووو ما اینو کیلو 220 از قنادی گرفتیم بعد قنادیه 25 تومن زیرکیکی کارتنی رو باهاشون حساب کرده بود که خب ما برای اون هزینه نمیگیریم گفتم بالاخره متریال و کیفیت کارها فرق میکنه
بهتررررهیچوقت برای هیچکس مجانی کاری انجام ندیدمنم عکاس و طراحم، یه بنده خدایی برای کسب و کارش هی به ...
آفرین بگو شرمنده سیستمم فعلا مشکل داره.... من دوستم فن بیانش خوبه روم نشد بگم یه متن بنر تبلیغاتی هم تو گوشی بنویس برام مردم بخدا نمیدونم چی فکر میکنن.... فکر کنم چون امشب همه هی میگفتن تو کیک درست کردی زورشون اومد بیشتر انگار میخاستن تلافی کنن... فقط واسه به دخترم اونجوری گفت نمیدونم چی بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم جمله آخرتو متوجه نشدم، در جواب چی نمیدونی چی بگی؟!
دختر کوچیکم 7 سال اشه.... اینا هی سربه سرش گذاشتن دختر منم رو باباش حسااااس فکر کنم سر این اذیتش میکردن. دخترم اولش هیچی نگفت بعد گفت ولم کنید بابا... اه اه اصلا دوست ندارم یه چیزی تو این مایه ها گفت بچه ام... بعد خانومه برگشت گفت وای وای چه بی ادب ببین پسر من چه با ادبه از این حرفا نمیزنه... درصورتی که واقعا واقعا بچه اشون با ادب نیست....
یعنی تو مدرسه یه حرفهایی میگفته اینام میخندن که وای ببینید چی گفته
وا خب بچه رو اذیت کردن بچه حرصش گرفتهچقدر آدمای ناپخته ای هستن به بچه هن آزار میرسونن!!از بچت حمایت ...
اونم وقتی میدونن انقد بچه رو یه چیزی حساسه.... میدونی از اینم زورشون اومد به بچه های من گفتن ما یا عمه مامانت اونام بدون ثانیه ای مکث گفتن عمه مامانم 😂😂خب بچه من از عمه من بیشتر محبت میبینه
اونم وقتی میدونن انقد بچه رو یه چیزی حساسه.... میدونی از اینم زورشون اومد به بچه های من گفتن ما یا ع ...
😂😂آخی
میدونم چی میگی عمه های خودم از همون بچگی به من تیکه مینداختن. چرا؟ چون زندایی هام رو از اونا بیشتز دوست داشتم خب بچه واقعا از هر کی محبت ببینه اونو دوست داره من زنداییم انقدر بهم محبت میکرد که بعد از مامانم اونو دوست داشتم ولی عمه هام چون از مامانم خوششون نمیومد منو هم اذیت میکردن در صورتی که من بچه ۶،۷ ساله بودم
😂😂آخیمیدونم چی میگی عمه های خودم از همون بچگی به من تیکه مینداختن. چرا؟ چون زندایی هام رو از اونا ...
بخدا..... حالا از این به بعد دارم براشون..... من قبلا خیلی خیلی زبون دراز بودم یعنی تیکه مینداختن منم زود جواب میدادم و برام مهم نبود ناراحت بشن... چند وقتیه گفتم بزار جواب ندم ولش کن ظاهرا که نمیشه