2777
2789
عنوان

نوزاد هایی که موقع تولد فوت میشن کجا دفن میکنن و چحوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 92 پست
مگه اخرش عملش کردن عزیزم؟ وقتی کار از کار گذشت؟

بله سزارین کردن چون بچه گیر کرده بود سرش مشخص بود ولی بدنیا نمیومد خواهرم ضربانش رفت نفس ش رفت ی جوری به خونریزی افتاده بود که قابل کنترل نبود تا روز بعدش خونریزی ش کنترل نمیشد توی ای سی یو تا دم مرگ رفت دور از جونش .. معلوم نیست چه غلطی کردن اصلا 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم همچین غمی رو داشتیم و خواهر زادم دو روز بعد از تولد فوت شد تو بیمارستان. بنظرم اصلا پیگیر مزا ...

الهی بگردم .. میشه بپرسم چرا فوت شد ؟؟؟ خواهرتون کنار اومد آیا 

اونا پشت هم هستن و همیشه یه تبصره مسخره در میارن خدا فقط بهتون صبر بده عزیزم

صد در صد که همینطوره ولی خب ما هم نمیتونیم بی تفاوت باشیم جگرمون خونه

انشالله بعد از یکسال دوباره باردار میشه و خدا دلتون رو شاد میکنه

انشا... خدا براش جبران کنه ... حقش این نبود 

صد در صد که همینطوره ولی خب ما هم نمیتونیم بی تفاوت باشیم جگرمون خونه

من بابام تو بیمارستان با کرونا فوت شد همیشه میگن پرستارا و دکترا ی جاهایی ی کارایی کردن ای سی یو خالی نبوده بیمارا جون میدادن دارو های تازه رو امتحان میکردن رو بیمارا تا ببینن. جواب میده یا نه😭کلی زجر میکشم اینارو میشنوم کاری ازم بر نمیاد

خدا بهتون صبر بدهخواهرتون چرا رفتن کما؟زایمان چند هفته بود؟یعنی بچه تو شکم مادر فوت شد؟

ممنون عزیزم ..زایمان 40 هفته کامل بود بچه هم کاملا سالم و زنده بود .. خواهرم به خاطر خونریزی وحشتناک و فشار شدیدی که به قلبش وارد شده بود ی حالتی مث کما رفت و دو روز تمام بیهوش بود کلی خون بهش تزریق کردن بدنش کاملا خون شو از دست داده بود و هوشیاری نداشت حتی نمیدونست بچه رو از دست داده 

برای نی نی منم دعا کنین سالم بیاد که میاد البته ی مرد اصکل داره ک توهم از دست دادنش داره وگرنه بچه سالم داره تکون میخوره الان🎀🥲😂💔😑

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرومزاده ها بچه سالمو گذاشتن تو کانال رحم گیر کنه چجوری سرشون رو باالش میزارن

نمیدونم بقرآن ... انقدر آدم کشتن براشون کاملا طبیعیه .. خیلی راحت گفتن بچه رو دیگه بیخیال شین رفت برین برای مادر دعا کنین زنده بمونه به همین راااااااااحتی

چون قانون مملکت ما اینه ... تا مادر نمیره سزارین نمیکنن میگفتن تا 24 ساعت اگه نتونست بعد سز میکنیم ب ...

بعد ۸ سال چطور ریسک کردن طبیعی به دنیاش بیارن

خاله من بعد ۱۱ سال بچه دار شدن دکترش گفت اصصصصلا نمیتونم اجازه بدم زایمانت طبیعی باشه

باید سزارین بشی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
الهی بگردم .. میشه بپرسم چرا فوت شد ؟؟؟ خواهرتون کنار اومد آیا

بچه ۹ ماه کامل به دنیا اومد اونم با سزارین سر وقت خودش ولی گفتن ریه هاش کامل تشکیل نشده بوده در حالی که تو آخرین سونوگرافی همه چیز بچه کامل شده بود. 

خواهرم مثل خواهر شما خیلی غصه خورد و گریه کرد و ما هم همینطور.

بخدا من اون موقع ۲۰ سالم بود ولی ۱۰ سال پیر شدم انقدر که  غصه خواهرمو خوردم و گریه کردم.  

بخدا الانم دارم با گریه برات مینویسم 😭😭😭

غم خیلی سنگینه بخاطر همین میگم اصلا و ابدا سراغ مزار بچه نرین چون هزار بار دور از جون خواهر از غم دق میکنه. 

چه صحنه ای رو دیدین خدا ب دل مادرت ارامش بده😔

مامان طفلک داغون شد نمیدونه غصه ی نوه شو بخوره یا بچه شو ..