2777
2789

میگه چه می‌دونم اگه با مادرم خوب باشی فلان چیز میخرم حالا مادرش خون ب جیگرم می‌کنه باز من باید برم زنگ بزنم مادرجان بیا خونه و کلی احترام که شوهرم یک طلایی که دوست دارم بخره😭

کاش میدونستم کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از همسرته وگرنه من خانه دارم همسرم پول تو جیبی بهم میده

اگه شاغلم بودم باید بهم میداد چون نفقه خانم وظیفه مرده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

قبلاخودم شاغل بودم تمام پولم واسه خودم خرج میکردم ولی بازم بگم به آرزوهام میرسیدم نه اصلا 

الان خب ازشوهرم میگیرم

ولی خب طبق درآمدش و بقیه خرجامون 

بازم به آرزوهام نمیرسم 

فقط نیازهای اولیم

عب نداره بازم برات میخره که ناشکر نباش

برو دنبال کار بگرد مستقل شو اگه برات سخته 

زندگی سخته عزیزحان انتظار نداشته باش مردی که 7-8 ساعت در روز داره کار میکنه و میدوعه بازم هشتش گرو نهشه بیاد تورو به تک تک ارزوهات برسونه هرروز

مشکل از همسرته وگرنه من خانه دارم همسرم پول تو جیبی بهم میدهاگه شاغلم بودم باید بهم میداد چون نفقه خ ...

مثلاً ماهی چقد بهت میده؟

طلا یا چیزهای بزرگ چطور میخری؟

مثلاً ماهی چقد بهت میده؟طلا یا چیزهای بزرگ چطور میخری؟

بستگی به درامدش داره همسرم دوتا شغل داره

بله میخره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عب نداره بازم برات میخره که ناشکر نباشبرو دنبال کار بگرد مستقل شو اگه برات سخته زندگی سخته عزیزحان ا ...

آره ولی این افکار ولم‌ نمیکنن

دلم میخواد دندونامو کامپوزیت کنم طلا بخرم

بخدا من حتی آرایشگاه ساده هم نمی‌رم

حس میکنم خیلی عقبم