2777
2789
عنوان

جاریم دوتا دختراشون فرستادن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اونا باید این زجر بکشه وا خب بچه کوچیک داره سختشه مادرشون چقدر بی فکره

منم با جاریم همسایه هستیم اونم تازه زایمان کرده بهش گفتم تو نیاز ب استراحت داری هر وقت بچه‌ام اومدن طرفت به یه بهانه ایی ردشون کن تا تو نی نی اذیت نشی

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
درسته ولی گناهه اون بچه ها نیست به خدا یه بچه خیلی راحت بدرفتاری رو متوجه میشه و خاطره بدی میشه براش

بخدا بعضی بچه ها انقدررررر پرو میشن وقتی تحمل میکنی

مادر پدراشون همین جور ولشون میکنن نه تذکری نه چیزی

چندسالشونه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

درسته ولی واقعا خاطره خوبی میتونه باشه و کلی ثواب داره دل بچه رو شاد کردن

ما تا کی بخاطر ثواب باید جنگ اعصاب داشته باشیم و خودخوری کنیم

از این اتفاقا برا منم میوفته و من همش بخاطر ثواب دارم خود خوری میکنم و کلی از دورن خودمو میخورم تهش من موندم و یه اعصاب خراب اینجا به بعد ثواب که هیچ فقط بچه های خودمو دعوا میکنم و کلی هم گناه میکنم

آی گناه دارن توروخدا باهاشون خوب باش خدا اجرت رو میده .نمیدونید برای یه بچه خونه کسی تنها موندن چه ش ...

خودش بچه کوچیک داره بنده خدا گناه داره برن جای دیگه با همسنای خودشون خاطره سازی کنن خب

آی گناه دارن توروخدا باهاشون خوب باش خدا اجرت رو میده .نمیدونید برای یه بچه خونه کسی تنها موندن چه ش ...

این‌بنده خدا گناه نداره با یه نوزاد.یا مجردی یا واقعا درک نداری.یه روز بمونن بسه دیگه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷