2777
2789
عنوان

نوزاد هایی که موقع تولد فوت میشن کجا دفن میکنن و چحوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 92 پست
شکایت نکردین؟ سزارین نشد؟

سزارین شد وقتی کار از کار گذشته بود... شروع کردیم برای شکایت .. شوهرخواهرم داره کارهاشو میکنه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
ما تو شهرستانیم ولی حتما این قانون برای کل شهرهای ایران هست مطمینا نه عزیزم دسته جمعی نیست

الهی بگردم چقدر غصه میخوریم که خودمون تحویل ش نگرفتیم یا خودش حتما میگه چه خانواده ی بی معرفتی داشتم حتی جنازه مو تحویل نگرفتن 😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم چقدر غصه میخوریم که خودمون تحویل ش نگرفتیم یا خودش حتما میگه چه خانواده ی بی معرفتی داشتم ...

خدا به شما و پدر و مادرش صبر بده خیلی سخته ما هم چند سال پیش این اتفاق ناگوار افتاد برامون سعی کنین غم و غصتونو زیاد پیش پدر و مادرش بروز ندین

ایشالا خواهرتون هم سلامتیشونو به دست بیارن و سالم و شاد صاحب بچه بشن❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
الهی 😭چقدر ناراخت شدم ای بابا.... بیمارستان مقصر نیستا دکترش مقصره باید زایمانش رو زودتر رد میکرد

هر چی گفتیم حالش بده سزارین کن ما رو انداخت بیرون گفت شما دخالت نکنین... یدفعه حالشون بد شد اون از بچه... خواهرمم چند روز تو آی سی یو توی کما بود و فقط خدا بهمون برش گردوند ... 

چون قانون مملکت ما اینه ... تا مادر نمیره سزارین نمیکنن میگفتن تا 24 ساعت اگه نتونست بعد سز میکنیم ب ...

عزیزم چقد اینا بی فکرن 

اخه من خصوصی نرفتم تامین اجتماعی رفتم دو سه ساعت درد کشیدم هی ضربان بچه رو چک کردن تا دیدن ضعیفخ گفتن خفه میشه فوری بردن سژارین 

احتمالا اشخاصی کم کاری کردن

خواهرت طبیعی باردار شد یا آی وی اف.من ای وی اف بودم خود پرسنل التماس میکردن بیا سزکن ...البته ۷سال پ ...

طبیعی بود اگر ای وی اف بود که خودشون سز میکنن فکر کنم 

هر چی گفتیم حالش بده سزارین کن ما رو انداخت بیرون گفت شما دخالت نکنین... یدفعه حالشون بد شد اون از ب ...

دکتر عنش باید جواب پس بده اشغال همون دکترش مقصره خیالت راحت........ منم دختر عموم بچش 40هفته بیشتر شد هر چی بهش گفتم دکترتو عوض کن خیلی گذشته ب حرفم نکرد بچش هم تو خشکی مونده بود هم پی پی رو خورده بود 4روز بیمارستان بستری بود به خاطر یک دکتر احمق.... بعد بیمارستان بنت الهدی رفته بود انشالله خراب شه میگه داشتم از درد میمردم ی دفه شانسی ی ماما اومد رد شد هم چشمش افتاده بچه رو دیده گفته عععععع داره زایمان میکنه بچه داشته درمیامده به هرکسی هم میگفته دارم زایمان میکنم ب حرف نمیکردن 

خدا به شما و پدر و مادرش صبر بده خیلی سخته ما هم چند سال پیش این اتفاق ناگوار افتاد برامون سعی کنین ...

ممنون عزیزم ... جلو اونا چیزی نمیگیم و میگیم مهم سلامتی خودته ولی خب درد داره... خیلی هم درد داره ... شما نمیدونید این اتاق بچه که درشو قفل کردیم ، شکم پاره و بغل خالی ، این سینه های پر از شیر که خشک نمیشه با ما داره چکار میکنه خدا نگذره نمیدونم چجوری راحت سر روی بالش میزارن 

عزیزم چقد اینا بی فکرن اخه من خصوصی نرفتم تامین اجتماعی رفتم دو سه ساعت درد کشیدم هی ضربان بچه رو چک ...

بله حتما کم کاری کردن ... حالا تو پروسه شکایت مشخص میشه البته اگه اینم مث قانون زایمان شون نباشه و دستمون خالی نمونه 

ما هم همچین غمی رو داشتیم  و خواهر زادم دو روز بعد از تولد فوت شد تو بیمارستان. 

بنظرم اصلا پیگیر مزار بچه نشین

چون خواهرتون از نظر روحی داغونتر میشه.

دور خواهرتون باشین و تا میتونین از لحاظ روحی و جسمی تقویتش کنین. 

دیدن مزار فرزندش داغونش میکنه. و غم تو دلش رو عمیق تر و خدای نکرده افسردگی شدید میگیره.‌

دکتر عنش باید جواب پس بده اشغال همون دکترش مقصره خیالت راحت........ منم دختر عموم بچش 40هفته بیشتر ش ...

خدا لعنت شون کنه ... دکتر احمق ش هی میومد رد میشد به ما میگفت شما که باز اینجایین گفتم که برین خونه تا 24 ساعت ممکنه زایمان نکنه ... خوب شد ما موندیم و با چشم خودمون دیدیم که چه اتفاقاتی افتاد وگرنه خدا میدونه چیا سر هم میکردن ... یدفعه دیدیم خواهرمو که دور از جونش مث جنازه افتاده و مث گوسفند سر بریده ازش خون میزنه بیرون بدو بدو بردن آی سی یو و بچه رو هم ...