2777
2789
عنوان

نمی ت‌ونم بچه داشتن رو تصور کنم

1480 بازدید | 123 پست

سنم ۲۷ ساله دوست نداشتم ازدواج کنم چون از محدودیت بیزار بودم 

خواستم خودم زندگیمو بسازم ...در قالب چهارچوب های از پیش تعیین شده دیگران قرار نگیرم هرچند موفق نشدم ولی در مسیرشم 

خوشم نمیاد به کسی بابت زن شدنم بدهکار باشم 

انقدر چالش زیاد داشتم دیگه اخلاقام شبیه زن ها نیست حتی صدامم پسرونه شده 

بچه هارو دوست دارم ولی نمبتونم بپذیرم به خاطر مادرشدن به بدنم آسیب برسونم شبا بیدار باشم فداکاری کنم وقتی هنوز خودم طعم آسایش ر‌و نچشیدم 

ه روز زندگی من بیدار شدن از ۶صبح تا ۱ شبه 

هیچ وقت نمیتونم تا ظهر بخوابم بعد چجوری میشه از زنی مثل من که هنوژ هیچی از زندگی نفهمیده انتظار فداکاری دوباره داشت 

زندگی هیچ وقت انگار قرار نیست آسون بشه سخت تر و پیچیده تر میشه ....همیشه یه جای میلنگه 

من خیلی روح خسته ای دارم چون نمیتونم در جریان آب شنا کنم خیلی خستم دوست دارم برم رودخونه پشت خونه مادربزرگم بخوابم تو آب تو آب حل بشم 

همه هم سنام و هم کلاسیام نهایت تا ۲۲ سالگی ازدواج کردن و راضین 

ولی من نمیتونم زندگی تکراری زن خونه بودنو تحمل کنم وابستگی و چشم گفتنو تحمل کنم ...نمیتونم دلمو به مهمونی و دورهمی خوش کنم دلم به لباس عروس پوشیدن خوش نیست از اینکه عشق کسی باشم خوشحال نمیشم 

هر انتخابی بکنم بازم تهش کلی سختی هست ....نمیدونم تهش چقدر دیگه باید رنج بکشم ..فقط میدونم من زن مطیع بودن و همیشه بدهکار بودنو دوست ندارم 

دوست دارم برم یه مزرعه برا خودم بخرم یه اسب تو ملک خودم یه موتور بخرم و بیافتم تو دل جاده ...چندتا سگ هم داشته باشم دلم میخواد به بچه ها کمک کنم به حیوونا به پیرمردا پیر زنا 

من خیلی خستم خیلی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خبمگه گفتیم بچه بیارهرکاری دوسداری بکن والا

پاک کن پستتو اگه میشه میخوام حذف کنم تایپکو

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

تو منی یا من تو هم

دردناکه 

مجبوری چند برابر یه مرد تلاش کنی 

با این طرز فکرت بهترین کار هم همینهتو مطمئنا مادر خوبی نمیشی فقط یه عقده ای تحویل جامعه میدیازدواج ن ...

😂😂😂😂شما چجور مادری هستی 

عصبی و بد دهن ؟؟

با این طرز فکرت بهترین کار هم همینهتو مطمئنا مادر خوبی نمیشی فقط یه عقده ای تحویل جامعه میدیازدواج ن ...

دقیقا چون دوست ندارم یکی مثل تو بشم‌

و همیشه تنهایی ولی بهتر از اسیر بودنه

بله خیلی دردناکه

ازدواج نکن چون هم خودت رو بدبخت میکنی هم پسر مردم رو، برو دنبال آرزوهات

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
😂😂😂😂شما چجور مادری هستی عصبی و بد دهن ؟؟

نه من عاشقه بچمم

من فداکاری برا بچمو شب زنده داری براشو دوس دارم

قرار نیست همه مادر یا پدر بشن بعضیا کلا تو ذاتشون نیست 

واقعا بهترین کار اینه که بچه دار نشن