2777
2789
عنوان

کلاهبرداری پیج دوملیونی والا

187 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان اگر شما هم قربانی محصولات فیک گالری والا هستین بهم پیام بدین تعداد زیادی جمع شدیم برای شکایت هم پولمون رو پس بگیریم هم پیجشون رو ببندیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ۲تومن؟

نه فقط برای دوتومن این مبلغی نیست که من بخوام براش وکیل بگیرم بخاطر اینکه سه ماهه وقت منو تلف کرده و عملا به شعور من توهین کرده پ اینکه شاکی هاش سر به فلک کشیده

یه پیج محصولات آرایشی و بهداشتی که به اسم اصل و ضمانت کالا محصول فیک میفرسته و گند میزنه به پوست و س ...

پیجش رو بده برم بلاکش کنم 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

نه فقط برای دوتومن این مبلغی نیست که من بخوام براش وکیل بگیرم بخاطر اینکه سه ماهه وقت منو تلف کرده و ...

توصیه میکنم خودتو درگیر نکن من سال ۱۴۰۱ ۱۰ ملییونم رفت شکایت کردم ۲سال علافم کردن اخرم هیچ

یه پیج محصولات آرایشی و بهداشتی که به اسم اصل و ضمانت کالا محصول فیک میفرسته و گند میزنه به پوست و س ...

خدا ازشون نگذره تو این شرایط مردم رو تو دردسر میندازن

توصیه میکنم خودتو درگیر نکن من سال ۱۴۰۱ ۱۰ ملییونم رفت شکایت کردم ۲سال علافم کردن اخرم هیچ

شما چی خریده بودین؟؟ 

اگر منظورتون شکایت از گالری والا بوده که به نتیجه نرسیدید من انقدر از این مجموعه مدرک و شواهد جمع کردم و انقدر وقت گذاشتم با تک تک شاکی هاش صحبت کردم که عمرا بتونه مسؤلیتش رو گردن نگیره