2777
2789
عنوان

سینگلا بیاین ببینم در چه حالین😀

1066 بازدید | 126 پست

خب اول بگم ک خودمم الان ۵ ماهه ک سینگلم تقریبا طرف هنوز از ذهنم پاک نشده و هنوز دوسش دارم 

ولی خب سینگلی داره فشار میاره از لحاظ نیاز عاطفی و این داستانا آدمم دورم خیلی هس یعنی اینکه پیشنهاد زیاد دارم ولی از یه طرف اعتماد نمیتونم بکنم حس میکنم همه پسرا لاشی شدن حس میکنم همخ حرفاشون قربون صدقه رفتناشون الکیه و میخوان فقط به هدفشون برسن...

ترجیح میدم یکسالی توی رابطه نرم حتی بیشتر تا زمانی ک اون آدم امنم پیدا شه کار درستی میکنم بنظرتون؟؟ چون حس میکنم از تنهایی زیاد دارم افسردگی میگیرم 

شما بگید ببینم چند وقته سینگلید هدفتون چیه حال میکنید با سینگلیتون یا نه🥲😂

من سبک زندگیم جوریه ک دارم ب راهبه شدن نزدیک میشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون تصمیمی که گرفتید درسته، به خودت استراحت بده 

من از بدو تولد سینگل بودم ، بخاطر سنم دیگه با تنهایی حال نمیکنم 

هدفمم پیشرفت تو کارمه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

هیچی لش افتادم 

دوست داشتم کسی تو زندگیمی بود الان رفته بودیم پیاده روی 🥺🥺🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من نیز بدین وسیله در این جمع سینگلان، سینگلی خویشتن را از بدو تولد اعلام مینمایم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

راهبه جریانش چیه ندیدم فیلمشو😂

راهب زن یا راهبه (به عربی: راهبة) به زنی گفته می‌شود که با رُهبانیت زندگی می‌کند. او ممکن است زنی باشد که تصمیم گرفته زندگیش را وقف خدمت به دیگران کند یا زاهدی که داوطلبانه جامعه را ترک می‌کند و زندگی را به عبادت و تفکر در صومعه یا دیر می‌گذراند. راهبه باید باکره باشد و اگر خلاف چنین چیزی اثبات شود او را از مقام رهبانیت عزل میکنند

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○