دوستان من با اولین اقدام بعد ازدواجم مهر بار دارشدن و متاسفانه هفته ی نهم با اینک قلبش میزد از دستش دادم از اول لکه بینی داشم نمیدونم چرا یهو خونریزی کردم خیلی شرایط روحی خرابی داشتم خیلی مخصوصا ک تا لحظه ی آخر ک طبیعی بدون دارو سقط شد ضربان داشت توو سونو. همش میگم چرا نموند. خیلی پیگیری کردم ک دکترم گف سپتوم رحم حدود ۴ سانت و پهن دارم دوتا امپول لوپرومر داد زدم و فروردین ماه عمل داشتم یک مرحله خونریزی ۱۶ روز داشم و بعد اردیبهشت یه پریود وحشتناک شدم. خرداد سونوی سه بُعدی دادم دو تا فولیکول ۱۶ داشتم خرداد ماه اقدام هم کردم اما خب پریود شدم با اینک بی بی چکم مثبت بود😞 تیر واقعا منظم اقدام داشتم پریودامم ۲۷ روزس منظم یه روز ن عقب میشه ن جلو ولی متاسفانه باز پریود شدم . خیلی ناراحتم . دلیلش چی میتونه باشه نکنه هیچوقت مادر نشم. شرایطِ روحیم افتضاحه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شهریور یکسال میشه ک ازدواج کردم شهر غریب تنهام خیلی توو خونه غصه میخورم و اینک خیلی بچه دوس دارم . بیش از حد نمیدونم چرا اینطوری شد هم سقط هم عمل هم اقدام ناموفق 😞
عزیزم ژل رویال بخور و سوره رعدایه۳۱با آداب خودش ببند کمرت ویتامنم بخور چله سوره مریم وابراهیم و چله ...
من خیلی ب خدا امید داشتممن این ماه خیلی دعاها کردم نمیدونم چرا اینطور شد اخه مشکلی ام ندارم نمیدونم چرا اقدامم ناموفق بود قشنگقبل و بعد تخمک گذاری اقدام مرتب داشتم دقیقا ۲۷ سیکل پری شدم .خیلی ناراحتم
انقد شرایط سخته مگه میشه فک نکرد .اتفاقا خیلی توو استرس و فکرم. فقط غصه میخورم میگم چرا نشد. اینک ب ...
عادیه گلم تا یک سال یا حداقل شش ماه عادیه شما چون یبار سقط داشتی زیر نظر یه متخصص خوب باش و اینم بگم بهت ماهی باردار خواهی شد که بیخیال همه چی بشی و استرس و از خودت دور کنی و آرامش داشته باشی اون استرسه خودش میتونه به تنهایی کاریی کنه که باردار نشی خدای نکرده
عزیزم مگه نگفتی شوهرت فحاشه و دست بزن داره؟ این آدم لیاقت نداره پدر بشه که...تنها هستی و بچه هم دوست ...
عزیزم خدارو شکر گوش شیطون کر از فروردین ک زد منو برای بادوم بعد عروسیمون دیگ داداشم زنگ زد بش یعنی خاهرشو جدو آبادشو ب فحش کشید و... جوریک خودشو جم کرد و از اونروز یه ادم دیگ شده چ فایده من دلم باهاش صاف نیس هرروز میگم یادته بی دلیل زدی یادته فلان کردی و.. بابام کلا باهاش قهره منو از اسفند تا الان تهران نبرده دلم داره میترکه .خوب شده اما چ فایده بعد اونهمه آبروریزی و اینک حرمت ها شکسته شد و خودش بی ارزش سد.بشدت تنهام و بچه دوس دارم دیگ بچه هم نباشه واقعا فقط میخام بمیرم