2777
2789

همه دارن زندگیشونو میسازن بعد شوهر من همه چیو خراب کرد، دروغگو و رفیق بازه، جدیدا دست بزن هم پیدا کرده و انکار میکنه، نمیدونم چکارش کنم فقط میدونم دیگه حالم ازش بهم میخوره، ۱ هفتس خونه بابامم دوست دارم دیگه نبینمش و مجرد باشم 😐 هععععی 

چکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجنگ زود زندگی رو نباز باهاش زیاد حرف بزن از مشکلات و احساساتت بگو ببرش مشاوره

فایده نداره بی تفاوته،و درست نمیشه منم نمیتونم تحملش کنم، ۱۳ ساله تو زندگیمه و فقط حسرت بدلم گذاشته ،اهل مشاور نیست

اونا امید دارن به شوهرشون، من هیچ آینده ی روشنی درکنارش نمیبینم...

من خودمم همینم 

ولی چاره چیه 

اون بیرون سوار بر اسب سفید که منتظرمون نیست

زیاد از شوهرت فاصله نگیر گرگ تو خیابون زیاده 

من خودمم همینم ولی چاره چیه اون بیرون سوار بر اسب سفید که منتظرمون نیستزیاد از شوهرت فاصله نگیر گرگ ...

من میگم از چشم افتاده حاضرم یکیو پیدا کنم بره کلا، آرزوهام کنارش نقش بر آب شد و خواهد شد

شوهرم منو نقص عضو کرده ولی برگشتم بهش البته بعد دوسال دادگاه باورت نمیشه تو دادگاه اصلا زن رو معذرت ...

اره همش میزنن تو سر زنا، چکارت کرده؟ بچه داری؟

شوهرم منو نقص عضو کرده ولی برگشتم بهش البته بعد دوسال دادگاه باورت نمیشه تو دادگاه اصلا زن رو معذرت ...

وا... بخود کرده مگه قانون نداره این مملکت که نقص عضو کنه؟

دادگاه هم بیخود کرده یعنی چی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

الهی جدی میگی چطور 😔😔

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وا... بخود کرده مگه قانون نداره این مملکت که نقص عضو کنه؟دادگاه هم بیخود کرده یعنی چی؟

راست میگه منکه رفتم پزشک قانونی دیدم چه مملکتی داریم ی خانومه اومده بود چندتا دندونش ریخته بود، گوشش کم شنوا شده بود و شبکیه چشمش خونریزی کرده بود میگفت دادگاه گفته خودت کردی و زدی تو چشمت 😥 آخه این همه ظلم تا کجا