2777
2789
عنوان

شوهرم خودشو از چشمم انداخت نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 29 پست
راست میگه منکه رفتم پزشک قانونی دیدم چه مملکتی داریم ی خانومه اومده بود چندتا دندونش ریخته بود، گوشش ...

خاک تو سرشون کنم با این قضاوتشون مگه میشه اینطوری خودزنی کرد آخه. 

سلامتی و خوشبختی دخترم
راست میگه منکه رفتم پزشک قانونی دیدم چه مملکتی داریم ی خانومه اومده بود چندتا دندونش ریخته بود، گوشش ...

عزیزم شما برای چی رفته بودین پزشک قانونی

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرشون کنم با این قضاوتشون مگه میشه اینطوری خودزنی کرد آخه.

خیلی اوضاع خرابه تازه یکی دیگه اومده بود ۱۵ سال کتک تحمل کرده بود دیگه نمیتونست و همه از دادگاه و قاضی مینالیدن، همه قانونها زن ستیزه، فقط خدا کمک کنه به زنهای این مملکت

عزیزم شما برای چی رفته بودین پزشک قانونی

واسه دسته گل شوهرم، میگم جدیدا دست بزن پیدا کرده، جلو دهنمو گرفته بود میخاست خفم کنه خودشم نمیفهمه و میگه فقط خاستم حرف نزنی 😐

خیلی اوضاع خرابه تازه یکی دیگه اومده بود ۱۵ سال کتک تحمل کرده بود دیگه نمیتونست و همه از دادگاه و قا ...

وای خاک زنها سر اون نرهای بیخواصیت که بخاطر واقعه چندین سال پیش گریه میکنن ولی به زن خودشون رحم نمیکنن

سلامتی و خوشبختی دخترم
واسه دسته گل شوهرم، میگم جدیدا دست بزن پیدا کرده، جلو دهنمو گرفته بود میخاست خفم کنه خودشم نمیفهمه و ...

وای دده واقعا خفه میکرد؟ خاک تو سرش واقعا یکی نیست بگه نمیخواستی حرف بشنوی چرا ازدواج کردی اصلا خوشت نمیومد میرفتی بیرون یک ساعت چرا دختر مردم رو خفه میکنی

سلامتی و خوشبختی دخترم
وای دده واقعا خفه میکرد؟ خاک تو سرش واقعا یکی نیست بگه نمیخواستی حرف بشنوی چرا ازدواج کردی اصلا خوشت ...

مشکل عصبی داره نمیتونه خودشو کنترل کنه، اهل مشاور هم نیست، حیف اون همه جوونی و وقتم حروم شد 😔کاش ورق برگرده و جدا شم و خلاص

مشکل عصبی داره نمیتونه خودشو کنترل کنه، اهل مشاور هم نیست، حیف اون همه جوونی و وقتم حروم شد 😔کاش ور ...

وای عزیزم فدات شم ببرش پیش روانپزشک خوب

سلامتی و خوشبختی دخترم
دستمو شکوند الان انگشتم خشکه به سختی کارای خونه رو میکنم

بگردم الهی دستش بشکنه 🥲🥲

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد