2777
2789
عنوان

بیماری اس ام آ چیه؟خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 25868 بازدید | 22 پست
عزیزم تو سایت بزن بیماری sma چیست همه چیو توضیح داده 

ممنون گلم🌷

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

ب نظرم بزرگ کردن همچین بچه هایی خیلی عذاب آوره چه برای خود بچه چه خانوادش.اون بچه کلا بی حرکت دراز کشیده رو تخت و باید مث یه فلج رسیدگی کنی بهش و امکان داره اگه بیماری ادامه داشته باشه خدایی نکرده بچه زخم بستر بگیره.و اون بچه رو نمیتونی اصلا بغل کنی چون کلا به دستگاه وصله😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بزرگ کردن همچین بچه هایی خیلی عذاب آوره چه برای خود بچه چه خانوادش.اون بچه کلا بی حرکت دراز ک ...

واقعا یه بچه مریض داشتن خیییلی خییلی سخته

من دختر خودم هم یه خورده مشکل داره ولی خداروشکر داره بهتر میشه

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
شما بچه دوستتو دیدی؟ الان وضعیتش چطوره؟

گلم من همیشه عکسشو دیدم

از نزدیک ندیدمش

اونم فقط شش ماهشه تازه شش ماهش هنوز کامل نشده

مامانش گفت دخترم پا نمیزنه(دستاشو که میگرفت و بلندش میکرد سر پا پاهاشو سفت نمیگرفت و خمشون میکرد)منم گفتمش ببرش پیش دکتر بهتر میدونه

خلاصه بردش پیش دکتر نوار عصب یا نوار عضله(فراموش کردم کدومو گفت) ازش گرفت بهش گفت اس ام آ داره و بعدش هم به من گفت

حالا قراره بیارش تهران انشالله که اشتباه کرده باشن😢

سلام حال بچه‌ی دوستتون چطوره وی کار کردن حاش خوب شده 

چون پسر منم پنج ماهش همین مشکل روداره

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱