2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

40 بازدید | 6 پست

خانما من شنبه لک بینی داشتم 

دوشنبه رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۴ روزشه قلبشم میبینم گفتم میزنه گفت اره ولی اخا من شنبه ۵ هفته و ۴ روز باید میشدم میگم نکنا چیزی شده بعدشم میگم اگ قلب نمیزد دکتر چرا باید میگف میزنه ازمایشاتو مینویسم و دو هفته دیگه بیا  رشدشو بررسی کنیم

احتمالا چون هفته ات پایین بوده قبلش ضعیف میزده ، گفته دو هفته ی دیگه بیا ک مطمئن شن 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه که چرا شنبه باید ۵ هفته و ۴ روز میشدم دوشنبه هفته اونقد بود😭

متوجه نشدم عزیزم دوشنبه رفتی چن بودی؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دکشنبه باید ۵ هفته و ۶ روز میشد ۵دهفته و ۴ روز بود

نگران نباش توکل بر خدا کن دو هفته ی دیگه برو سونو 

چرا اینقده پشت هم رفتی سونو ؟