2777
2789
عنوان

شوهرم گفت زناتون خوشگلن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 114 پست
منم همینطور نچرالم و چهره خاص ظریف واندام لاغری دارم مردای کورد هم البته برای دوستی بیشتر جذبم شدن و ...

شوهرم میگه اگه هزار بار دیگه برگردم عقب باز با غیر از کورد ازدواج میکنم

با اینکه ازدواجش با من واسش گرون تموم شد از ارث و میراث و همه چی محروم شد حتی مادرش عروسیمون نیومد چون من کورد نبودم🤣 بقول خودشون بیوریمون کردن

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سمت مگه ظاهر بهتری ندارن

چرا نسبت به بقیه کوردا سنندج بهتره

میگم چیزی ک توو اینستا میبینید با چیزی ک داخل شهر هس خیلی متفاوته

اینستا مراسمات رو پخش میکنه ک اکثر اون دخترای زیبا بلاگرها هستن ک حتی از تهران و تبریز و جاهای دیگه رفتن 

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

@کردستان_زیبا‍ 

@azpm‍ با

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من ۲۲ ساله بین کوردا هستم بدون اغراق از همشون زیباترم و هربار منو میبینن با اینکه سنم میره بالاتر مد ...

اها یعین شما از همه کوردا زیبا تری ...قشنگ یه خوشگلی خوشگل ترش هم هست ! احساس میکنم با کلی اغراق حرف زدی...شاید خانواده شوهر شما قیافشون معمولی باشه و اِلا سنندج دخترا های زیبایی داره 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

دقیقا موافق حرفتونماتفاقا من سالها با کوردا رفت و آمد دارم خیلی کم زناشون زیبان اونم با کلی عمل و فل ...

با کلی عمل و فلان؟؟؟ تو خاندان ما هیچ کسی هیچ گونه عملی انجام نداده و خیلی هم زیبا هستن!اتفاقا خیلی کم میبینم تو شهرمون که کسی عمل زیبایی انجام داده باشه!  از طرز تایپ کردنتون حسادت چکه میکنه و هیچ جوره هم‌نمی‌توان پنهانش کنی...همه کوردا رو به خاندان شوهرت نسبت نده ...هرچند عالم و آدم میدونن کوردا زیبان ...کافیه بگی دختر زیا از کدوم قومیته ماشاالله ممکنه کورد رو نگن !

شما چیزی ک توو اینستا دیدی رو زیاد جدی نگیراکثرا بلاگرن ک توو مراسما میرن کوردستانمن داخل کوردا هستم ...

والا تو مراسمات ما اکثرا خانوما قد بلندن و خوشگلن جوری نمیتونی ازشون چشم برداری😎✌ ....بلاگر هم‌نیستن ..شما هم اصلا حسود نیستی😎 دلیل این همه کینه و بدگویی گفتنت رو درک نمیکنم ...

با کلی عمل و فلان؟؟؟ تو خاندان ما هیچ کسی هیچ گونه عملی انجام نداده و خیلی هم زیبا هستن!اتفاقا خیلی ...

دقیقا. دخترای کورد خوشگلن. من خودم چنتا دوست کورد دارم بدون عمل و حتی بدون ارایش واقعا خوشگلن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

ول کن بابا شوهر منم فالو کرده رقص کردی،توش دختران فقط میرقصن با آرایش اینا.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

دقیقا. دخترای کورد خوشگلن. من خودم چنتا دوست کورد دارم بدون عمل و حتی بدون ارایش واقعا خوشگلن

بابا این کاربر اصلا یه اعتماد به نفس فضایی داره 😂🤌 از نظرش فقط خودش تکه تو قوم کورد😐کاش میشد عکسمو بزارم ببینه😎 تا بفهمه خوشگل کیه✌ هر وقت هر جااییی مسافرت رفتم همه از قد و هیکل قیافم تعریف کردن 😁ببین حسودی از کامنتاش چکه میکنه😂 عالم و آدم میدونن کورد چیه و چه زیبایی های داره😁