2777
2789
عنوان

شوهرم گفت زناتون خوشگلن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ۱۳ساله با ترکا زندگی میکنم ۷سالم کنار ترکا تو شهر ترک نشین زندگی میکنم اصلا نمیشه گفت ترکا خوشگلن این حرفا مال ترکای قدیم بود الان از هر ۱۰تاشون ۳تاشون خوبن دیگه نه سفیدپوستن نه خوشگل اما کوردا هم خوشگلن هم مهربون واقعا میگم حسادتم به هیچکس ندارم چون دارم میبینم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
چقدر بی سیاست حرف بدی نزده همه میدونن ک دخترای کورد زیباترن الان شوهرای ما بگن کوردا خوشکلن باید خود ...

حق با شماست اصلا دلیلی برا ناراحت شدن نداره. 

بابا این کاربر اصلا یه اعتماد به نفس فضایی داره 😂🤌 از نظرش فقط خودش تکه تو قوم کورد😐کاش میشد عکسم ...

چی بگم اخه. اما من خودم هروقت رفتیم کردستان یا کرمانشاه اقا و خانمهاشون هم مهربون بودن هم باغیرت اصلا لذت بردیم دختراشون هم چه توی شهر چه داخل فامیل و دوستام واقعا زیبان هیچکدومم عمل نکردن. خودمم فارسم تعصبی روی کوردا ندارم اما خب واقعیته دیگه

چی بگم اخه. اما من خودم هروقت رفتیم کردستان یا کرمانشاه اقا و خانمهاشون هم مهربون بودن هم باغیرت اصل ...

شهر ما نصف کوردن نصف ترک 

من خیلی زیاد کورد دیدن واقعا از 100تاشون شاید 5تاشون اهل عمل کردن باشن 

بقیه که عملی نیستن واقعا زیبان ایرادی ندارن بخوان عمل کنن