2777
2789
عنوان

دوستم بهم پیام داده فحش های خیلی زشتی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست

یبار یه آشغال به ظاهر دوستی خودشو زد به حال بدی من بردم رسوندمش خونش، بعد پیام دادم برات غذا میگیرم شب میام بخوریم غذا نپز، گفت باشه، شب شد رفتم در خونش با دو تا پلاستیک غذا و خوراکی زیر بارون، چهل دقیقه زنگ زدم، تلفن زدم پیام دادم، کسی در رو باز نکرد

داشتم سکته میکردم زنگ زدم همسایه بالایی گفتم در رو باز کنید گفت خانم چراغشون روشته صدای خندشونم میاد مهمون دارن اگه صلاح میدونستن در رو باز میکردن.....

چند روز بعدش فهمیدم دوست پسرش که دوست مشترکمون بود خونش بود

ازون روز به بعد دلم برای تنهایی و غصه کسی نسوخت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار یه آشغال به ظاهر دوستی خودشو زد به حال بدی من بردم رسوندمش خونش، بعد پیام دادم برات غذا میگیرم ...

خب دوست تو دروغ گفته من دروغ نگفتم حتی حوصله ی خودمم ندارم و فقط میخام کسی دور و برم نیاد میخام تنها باشم اصلا دوست دارم سیمکارتامو در بیارم دیگه کسی زنگم نزنه

غم بی پایانم🖤     

خب دوست تو دروغ گفته من دروغ نگفتم حتی حوصله ی خودمم ندارم و فقط میخام کسی دور و برم نیاد میخام تنها ...

نه عزیزم تو حوصله اونو نداری وگرنه اینجا جواب پونصد تا غریبه رو نمیدادی الان برو پی کارت از امثال شماهایی که احساسات دیگران رو بازیچه میکنید بدم میاد

کاش اون بیچاره متوجه بشه تو هیچ ارزشی براش قایل نیستی

من الان هیچ ارزشی برا هیچ کس قائل نیستم چون حالم خیلی بده اگه اتفاقی که برا من افتاد برا اون میفتاد اون موقع می‌فهمید حق دارم بخوام با کسی حرف نزنم تو حال خودم باشم

غم بی پایانم🖤