2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پشت سرم همش اسپند دود میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 65 پست
😭

اخه گریه اینم برای این مسئله...من هر وقت ببینم حالم‌ بده یاد خاطرات خنده داره هام میوفتم جالبه به مابقي دوستامم پیام میدم میگم یادتونه اونا هم زنگ میزنن اینقدر میخندیدم اینقدر میخندیدم که بقیه میگن چیشده بعد من خنده هام خیلی خنده داره همه پشت سرم شروع میکنن به خندیدن...بخند دیگه نفسم ....گور بابای هرچی ناراحتی و غمه بخند دورت بگردم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گریه اینم برای این مسئله...من هر وقت ببینم حالم‌ بده یاد خاطرات خنده داره هام میوفتم جالبه به ما ...

دلم گرفته خب قلبم شکسته چرا بعضیا انقد بی رحمن

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
کآری نداره عزیزم اومدن خونه اتون تو هم جلوشون یک عالمه اسفند دود کن

انقد بدم اومده که اصلا نمیخام ببینمشون

برای من خیلی مشکل بزرگیه آنقدر گریه کردم چشام باد کرده

دورت بگردم عشقم درکت میکنم، عمم تازه بچش به دنیا اومده بود همینکه می‌رفتی پیش بچه یه ذره قربون صدقه‌ش می‌رفتی اون یکی عمم سریع با یه اسپند میومد هی جلو چشمون می‌گفت بترکه چشم حسود بترکه چشم بدخواهاش😐 خیلی بهم برخورده بود، الان نزدیک دو سالی میشه خونش پا نذاشتم قیافه شم یادم رفته

دورت بگردم عشقم درکت میکنم، عمم تازه بچش به دنیا اومده بود همینکه می‌رفتی پیش بچه یه ذره قربون صدقه‌ ...

خوب کاری کردی من اشتباه کردم همون اول ادامه دادم رابطه رو 

ایجور آدم ها مریض هستن وگرنه تو خلوت خودشون میکردن

فکر کردن تا هزار سال میخان زندگی کنن اینجوری دل میشکنن

بلاخره کی خوشش میاد ولی مجبوری گاهی آدم. باهاشون روبرو میشه حتما تلافی کنحالا پشت سر از کجا می فهمی ...

دختر خواهر شوهرم باهام یکم رفیقه گفت