2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پشت سرم همش اسپند دود میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 65 پست
فکر کردن تا هزار سال میخان زندگی کنن اینجوری دل میشکنن

عزیزم من درکت میکنم چون ما هم خیلی بهمون برخورد 

البته این طور رفتارها به دلیل 

لول بسیار پایین اجتماعی 

بی فرهنگی و منزوی بودن اونهاست 

معمولا آدم های سطح بالا و. اجتماعی که به قول معروف مردم دار هستن هرگز همچین کارهایی نمیکنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درکت میکنم چون ما هم خیلی بهمون برخورد البته این طور رفتارها به دلیل لول بسیار پایین اجتماع ...

اره خیلی ناراحتم کاش حسود بودم دلم نمیسوخت

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
من هرموقع برم خونه مامانم واسم دود میکنه هم واسه خواهر برادرم البته ب منظور مثبت ک خدایی نکرده چشم ن ...

منم هرصبح دود میکنم ولی به کسی تهمت نمیزنم

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
اینا با قوم شوهرشون چی کار میکنن با خانواده‌ی خودشون ابن طوری هستن

اتفاقا برعکس خانواده شوهرشونو میذارن رو سرشون حلوا حلوا میکنن، ماه رمضون خوانواده شوهرشو دعوت می‌کنن مارو دعوت نمیکنن، تولد بچه هاش خانواده شوهرشو دعوت می‌کنن مارو دعوت نمیکنن هرچی اونا بگن عمم میگه چشممممم هرچی اونا میگن درسته هرچی ما میگیم غلطه، یه بار من با جاریش حرفم شد رفتم با عمم درد و دل کنم منو قورت داد سر جاریش، هر روز صبونه ناهار شام جاریش خونه ایناس، همش باهم میرن پاساژ، همش عمم گوشت و مرغ برمیداره میرن باغ اونا هیچی نمیاره فقط میان میخورن و میرن، باهم میرن مسافرت، جاریشم انقدر بدجنس و عوضیه ولی عمم میمیره براشون😑

منم هرصبح دود میکنم ولی به کسی تهمت نمیزنم

بعضیا دلشون از سنگه عزیزم اهمیت نده

البته خونه پدرشوهرم هم بریم اکثراخواهر شوهرم اسپند دود میکنه ولی هیچوقت ب منظور ب نگرفتم 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖