2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پشت سرم همش اسپند دود میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 65 پست
حالا بنظرتون این مشکلی هست که قطع رابطه کنم

من باشم و بدونم صددرصد پشته سرم همجین حرفی بوده و میگن که حسودم و چشمام شوره 

حتما قطع رابطه میکردم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم یه فامیل نزدیک داشتیمروی بچه اش اینطور بود به هر حال مهمونی میری ادب حکم میکنه به بچه اون طرف ...

انقد اینا تخم مرغ میشکنن هرچی میشه میگن چشممون کردن من باورم شده میگم شاید چشمم شوره

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
برای من خیلی مشکل بزرگیه آنقدر گریه کردم چشام باد کرده

اسفند خوبه من به گوشم رسید برادرش عقد کرده منو نگفتن بعد گفتن جادو جمبل میکنن نگفتیم بهم نخوره دیگه منم عروسیش نرفتم اعتراض کردن گفتم اخه جادوگرتون منم گفتم عروسی خراب نشه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

آخه من از همه نظر از اونا سرترم زورم میگیره اینو میگن به گوشم رسیده

دختر عمم همین کار رو کرد با من ولی بدتر، رفتم دیدنش، کادو بردم، بچه هایش رو قایم کرد و بد برخورد کرد، بعدها فهمیدم احمق پسرش سینه پهلو کرده اسم من رو تخم مرغ که براش شکوندن در اومده، فهمیدم که عین همین رفتار رو با یه نفر دیگه هم تو فامیل کرده، من بی صدا قطع رابطه کردم. خودش هم نمی دونه چرا. نمی‌دونه خبر دارم

برای خودت ارزش قائل باشه. برای پسرت سرگرمی بساز نه این که خودت رو خوار و‌ خفیف کن. قطع رابطه کن. اگه سراغ گرفتند بگو والا دیدم حیف هستید، منم که حسود، باعث ناراحتیتون میشدم، اسفندهاتون همه تباه میشد، گفتم راحت باشید، پشت سرم هم قصه نگید

من ک تازه وارد خانوادشون شده بودم همش اسپند دود میدادن حالا نمیدونم بخاطر تازه واردیم یا بخاطر اینکه مثلا چشمشون نکنم خودشون ک میگفتن چون عروسی شاید از رو محبت باشه شایدم نباشه

من خانواده همسرم میان میرن سر درد میگیرم اسپندو نمک دود میکنم خوب خوب میشم بعضی از انرژیا پایین و منفیه

من باشم و بدونم صددرصد پشته سرم همجین حرفی بوده و میگن که حسودم و چشمام شوره حتما قطع رابطه میکردم

من خیلی تحمل کردم ولی دیگ نمیتونم بعضی وقتا باورم میشه میگم شاید چشام شوره ولی بخدا حسود نیستم صدقه میدم برای سلامتی همه

انقد اینا تخم مرغ میشکنن هرچی میشه میگن چشممون کردن من باورم شده میگم شاید چشمم شوره

دقیقا این خانواده هم همینطور 

بنظرم هرکی هر اعتقادی داره میتونه تو خلوت خودش انجام بده صبح از خواب پا میشه آیت الکرسی بخونه ، اسفند دود کنه ، صدقه بده، تخم مرغ بشکونه یا هر کاری که میخواد 

اما

اما جلوی یک نفر این کار رو کردن نشانه بی ادبی و بی فرهنگیه و اینجور آدم ها خودشون بد دل هستن معمولا خودشون چشمشون به زندگی دیگران و در حسرت هستن

دختر عمم همین کار رو کرد با من ولی بدتر، رفتم دیدنش، کادو بردم، بچه هایش رو قایم کرد و بد برخورد کرد ...

شاید اسم منم رو تخم مرغ در اومده که اینجور میکنن بامن 

دقیقا این خانواده هم همینطور بنظرم هرکی هر اعتقادی داره میتونه تو خلوت خودش انجام بده صبح از خواب پا ...

من اگر ۱۰۰ درصد مطعمن باشم کسی چشمم کرده بخدا به روش نمیارم ولی اینا خیلی بی رحمن

دختر عمم همین کار رو کرد با من ولی بدتر، رفتم دیدنش، کادو بردم، بچه هایش رو قایم کرد و بد برخورد کرد ...

اینجور آدم ها خودشون بد ذات هستن و حسرت زندگی و اموال و بچه های دیگران میخورن بخاطر همین اینکار رو میکنن درست ترین راه سگ محل کردنشون هست