2777
2789

هشت سالشه

باهاش حرف زدم جدا میشم از پدرت 

الان چون زیر حضانت اونی و ممکنه تا ۹ سالگی در گوشت بخونن از من بدت بیاد  و نخوای منو ببینی

ولی بزرگ شدی میای پیشم هر چی صحبت میکنم باهاش

التماسم میکنه نه نرو تو بری من اینجا دیونه میشم زیر دست مادربزرگ پدربزرگ و پدرم

میگه صب کن بزرگ شدم از بابا جدا شو مثلا ۱۴ سالگی 

گفت اصلا ۹ سالگی من جدا شو 

گفتم اون موقه هم ممکنه تورو ببرن باز همین اش و همین کاسه 

میگه بخاطر من تحمل کن .من نمیخام بی مادر شم

میگه من بدون تو میمیرم مامان 

خفه میشم 

میگه اگه میخوای خودتو بکشی من حاظرم با هم بمیریم ولی بی توو نباشم 

از اون طرف خودم تحمل این زندگی و دیگه ندارم دارم دیوونه میشم ۱ ماهه ناگهانی اینجوری شدم 

خدایا چه کنممممم خدایااااااا 

کمکم کن 

راست میگه 

شما انتخاب داشتی و ازش بداستفاده کردی این بچه که انتخاب نداشته پدرشو شما براش انتخاب کردی پس توجهنمی که خودت داری ازش فرار میکنی تنهاش نذار

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت با شوهرت چیه عزیزم؟

خیلی خطرناکه که داره از خودکشی صحبت میکنه تو این سن

دختره یا پسر؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

چرا بابت تصمیمی که قطعی نیست با بچه تو این سن صحبت کردین ؟  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببرید مشاوری جایی باهاش صحبت کنه چون اینجور که میگه ممکنه طلاق که گرفتین برای همیشه از دستش بدین بگه اون موقع هر چی اصرار کردم نموند الانم نمیخامش آخه قرار نیست که نبینینش چرا یه جوری حرف میزنه انگار قراره این یه سال اصلن پیشش هم نباشین