2777
2789
عنوان

بچم قسمم میده طلاق نگیرم چه کنم خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچجوره جا نداره ی سال تحمل کنی؟ با حرفای بچت خودم جات دلم به درد اومد.. اگه حس میکنی توانشو داری تح ...

انقد حرفای بزرگانه میزنه دلم به لرز میاد

میگه مامان گناه من چی بود 

چرا وقتی میخاستی جدا شی منو اوردی

میگه من بدون تو روانی میشم 😭😭😭😭

دختر

تروخدا ولش نکن..

واقعا بچه بدونِ مادر خیلییی سخته

من خودم ۲۰ سالمه مامانم دو دیقه میره بیرون انگار خونه رو با خودش برده

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
😭اگه می‌دادند بمن که حتما میبردش

پس خودتم نرو 

ضمنا الان مرکز مهرمادری راه اندازی شده توتمام شعبات دادگاه خانواده فعالیت داره به زور بچه روبه پدرش نمیدن خیالت راحت ولی باید زیادبجنگی و زیاد رفت و امد کنی پس همونجورکه این سالها موندی دوسه سال دیگه تحمل کن تا بچه بزرگتر بشه و قدرت روحیش بیشتربشه بعد باهم برین خواهشا دومی رو هم نیار بخاطر خدا 

همینجوریشم این طفلک حسابی اسیب دیده بچه هشت ساله چرا بایداین حرفا رو بگه و بشنوه دیگه بدترشنکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببرید مشاوری جایی باهاش صحبت کنه چون اینجور که میگه ممکنه طلاق که گرفتین برای همیشه از دستش بدین بگه ...

چون خانواده پدریش رسمشون اینه زن طلاق بگیره بچه رو تو خواب باید ببینه دیگه

یک ماهه ناگهااانی اینطوری شدی؟!!!!!!!وا چرا با روح و روان بچه ی هشت ساله بازی میکنی وقتی خودت تکلیفت ...

چرا نفرینم میکنی

تو مگه تو زندگی منی ؟

انشالله یروز به کار من بیفتی مجبورانه تحمل کنی بفهمی من چی میکشم چه قلب درد و نفس تنگی و تحمل میکنم

عزیزم انشاله مشکلتون حل میشه اما بچه ی این سنی از خودکشی حرف میزنه زنگ خطره ، مشخصه از جایی شنیده فقط ، یا بزرگ‌تری جلوش گفته ، با یه روان شناس کودک صحبت کنین حتما 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
چون خانواده پدریش رسمشون اینه زن طلاق بگیره بچه رو تو خواب باید ببینه دیگه

قانونی نمیتونی عدم صلاحیت اخلاقی و رولنیشو ثابت کنی؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲