2777
2789
عنوان

بچم قسمم میده طلاق نگیرم چه کنم خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر می‌تواند **بعد از ۹ سالگی (بلوغ شرعی)** با مادر زندگی کند، اما این موضوع **به طور خودکار نیست** و نیاز به **تصمیم دادگاه** دارد. در قانون مدنی ایران، حضانت دختر پس از ۹ سالگی به پدر سپرده می‌شود، اما اگر **مادر بتواند ثابت کند که مصلحت کودک در زندگی با اوست**، می‌تواند حضانت را بگیرد.  

### **شرایطی که دادگاه ممکن است حضانت دختر بالای ۹ سال را به مادر بدهد:**  

۱. **عدم صلاحیت پدر** (اعتیاد، خشونت، بزهکاری، بیماری روانی، عدم پرداخت نفقه و...)  

۲. **تمایل دختر** (اگر دادگاه تشخیص دهد که دختر در سنی است که می‌تواند نظر بدهد و ترجیحش زندگی با مادر است)  

۳. **شرایط بهتر مادر** (امکانات مالی، تربیتی، آموزشی و عاطفی مناسب‌تر)  

۴. **خطرات اخلاقی یا جسمی** برای دختر در صورت زندگی با پدر  

### **روند قانونی برای گرفتن حضانت دختر بالای ۹ سال:**  

- **طرح دعوا در دادگاه خانواده** با ارائه مدارک (گواهی سلامت، درآمد، شواهد عدم صلاحیت پدر و...)  

- **تشکیل جلسه رسیدگی و بررسی کارشناسی** (ممکن است از مددکار اجتماعی یا روانشناس کمک گرفته شود)  

- **استماع نظر کودک** (اگر سن او مناسب باشد، نظرش در تصمیم دادگاه تأثیرگذار است)  

- **صدور حکم نهایی** توسط قاضی بر اساس **مصلحت کودک**  

### **نکات مهم:**  

- **حتی اگر حضانت با پدر باشد، مادر حق ملاقات با فرزند را دارد** (مگر اینکه ملاقات به مصلحت کودک نباشد).  

- **اگر پدر ازدواج مجدد کند، لزوماً حضانت از او سلب نمی‌شود**، اما اگر شرایط زندگی برای دختر نامناسب شود، مادر می‌تواند درخواست تغییر حضانت دهد.  

- **در صورت فوت پدر، حضانت به مادر می‌رسد** (مگر اینکه عدم صلاحیت او اثبات شود).  

اگر قصد اقدام قانونی دارید، **مشورت با یک وکیل متخصص خانواده** برای افزایش شانس موفقیت ضروری است. 

دو قطبی به شدت هستمن دارم فعلا فیلم فوش هاش و صدا هارو ضبط میکنم مدرک داشته باشم

پذونده پزشکی چی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه رو داری نابود میکنی همه اینا میشه استرس و مشکل در اینده ش حتی اگه شما طلاق نگیری و خوب و خوش کنار شوهرت زندگی کنی!یا بشین زندگیتو بکن یا خواستی جدا بشی زیرنظر مشاور با بچه صحبت کن 

کراهت دارم به شوهرم 😭😭😭😭😭

مادرم منم مثل شما بود ما سه تا بچه بودیم 

منم خیلی وابسته مادرم بودم 

خدارو شکر پدرم اینقدر بد بود که همه حق به مادرم داده شد ما با مادرم زندگی کنیم و طلاق گرفت 

برات حمد خوندم خدا بزرگه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اسی اینجوری ک تو برا بچت تعریف کردی هرکیم بود نمیخواست طلاق بگیری:/

بگو هر وقت ک بخوای میتونیم همدیگرو ببینیم(اگ خانواده شوهرت نذاشتن بچرو ببینی بامامور میری نمیتونن جلوتو بگیرن) 

بگو بعد از طلاقم میتونیم باهم بریم بیرون و ازین زندان نجات پیدا میکنیم.میبرمت پارک رستوران

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟