یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تمام مسئولیت بچه بامادره خطا کنه تربیت مادرء خدایی نکرده اتفاقی بیفته کوتاهی مادرء درس و خورد و خوراک و ببر و بیار و کمک و کلاس و همه چی با مادرء اگه بچه خوب باشه باباء میگه اره بچه ی منه
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
سلام خواهرا ختم ذکر لا اله الا الله گذاشتیم لطفا هر کس هر تعدادی. میتونه بگه حتی چند تا تعدادشم لطف ...
اصلا کارت قشنگ نیست من ب شخصه اصلا کسی ک تو تاپیک یکی دیگه مسئله ای رو بیان میکنه کلا نمیخونم
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
ی زخم هس تو سر دخترم ی ساله خوب نمیشه از تولدش هس الان ۱۱ ماهشه اون قسمتم کچل شده گاها خونریزی هم می ...
دکتر چی بردی؟تشخیصش چی بود
خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
عزیزم فقط چرب نگهش دار از شامپوهایی که عطر دارن اصلا برای شستن سرش استفاوه نکن مثلا براش سان سیف بزن نزار بخارونه هرچی خشگ باشه بدتر میتونی ببینی آلوئه ورا اگه بیخطر براش اسنفاده کنی فقط خود آلوئه ورا به مرور نکات رو رعایت کنی خوب میشه من رو پام دارم واین کارارو میکنم و بهتر شده
میتونی تا یه هفنه هم پپماد هیدروکورتیزون ۵درصد کودکان فقط اون جای زخمش بزنی ولی فقط روزی یه بار میتونی بزنی چیزایی که هم که سر رو که هم پوست سررو خشک میکنه استفاده نکن برای چرب کردم فقط وازلین بی بو استفاده کن
ی زخم هس تو سر دخترم ی ساله خوب نمیشه از تولدش هس الان ۱۱ ماهشه اون قسمتم کچل شده گاها خونریزی هم می ...
سلام اسی...منم یه خواهر زاده دارم از وقتی به دنیا اومد تو یه قسمتی از جلوی سرش یه چیزی مثل زخم و پوسته بود...ما هم همیشه کرم میزدیم روش تا خشک نباشه ...کم کم کوچیک شد بعد نمیدونم چند ماهگیش بود،گفتم این چرا خوب نمیشه...یه سری اون زخم رو کندم...البته میگم انگار پوسته ی سر بود...بعد اینکه کندمش خوب شدنش سریع تر اتفاق افتاد...در عرض فکر کنم یکی دو هفته کلا خوب شد..اولش نگران شدم که نکنه اون قسمت کلا دیگه مو در نیاد چون با موهاش کنده شد..ولی خواهر زاده ام دردش نیومدا...چون میگم همیشه کرم میزدیم مثل یه پوسته ی نرم جدا شد...بعدشم موهاش در اومد....حالا من نمیدونم زخم سر بچه ی شما چه مدلیه....برای خواهر زاده ی من بیشتر شبیه پوسته بود...منتها زخیم بود...چون هیچ وقت ندیدم خون بیاد ازش....حتی وقتی کندیم
درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉