2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا همیشه استرس اینو دارم که یکی الان پیداش میکنه آبروم میره

ولی قبول کن نوشتن رو کاغد یه چیز دیگه است گوشی حس دفتر نمی ده ولی خب آرامش خیال داری کشی اون مطالب سمی نمی خونه🤣

واقعا؟ به منم میگی 😢

باید واسه خودت یه چیزی اختراع کنی مثلا واسه الفبا یه علامتای خاص بذاری از چپ به راست بنویسی یا از بالا به پایین 

من چون خیلی خاطره نوشتم اگه کسی میخوند دیگه هیچی 

منم کلا ادم تودار و محافظه کاری هستم که کلا هیچ کس از هیچ چیز زندگیم خبر نداره شاید به ظاهر همه چیرو بگم ولی مثلا چند وقت پیشا داشتم یه چیزای قدیمی رو برای دوستم تعریف میکردم دهنش وا مونده بود من بیست سال ازش قایم کرده بودم اون رازامو

ولی قبول کن نوشتن رو کاغد یه چیز دیگه است گوشی حس دفتر نمی ده ولی خب آرامش خیال داری کشی اون مطالب س ...

اوهوم 😊 آخه سعی میکنم یکم از گوشی دور باشم وگرنه می‌نوشتم 😅😂

یه سری هم الان دارم تو چت جی پی تی مینویسم چیز مهمی نیست که بگی لو بره ابروم بره میخوام همه بدونن

حتی بهم پیشنهاد داده برو تو نی نی سایت بنویس داستانات هم اموزنده هست هم کشش جذب ادمارو داره 

باید واسه خودت یه چیزی اختراع کنی مثلا واسه الفبا یه علامتای خاص بذاری از چپ به راست بنویسی یا از با ...

چه جالب🤔😁 فردا اونایی که نوشتمو میسوزنم بقیه شو با رمز نگاری مینویسم ، خدا رمز نگاریاتو بیشتر کنه