2777
2789
پودرپدیاموند ال آرژنین1200 میخوره و والیبال هممیره

بلند میشه عزیزم

من یه سال بعد پریودم همین سن بودم ۱۵۹ بودم

بدون ورزش و ال ارژنین الان ۱۶۵م

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره خودش هم حساس شده و ورزش میکنه

دوست داره قد بلند باشه جامعه براش اینجوری جا انداخته شما اینجوری بهش نشون دادین 

ولی اگه یجوری باهاش رفتاررمیکردین که قدت خوبه و نگرانش نباش کمتر اذیت میشد الان ۱۳ سالشه کووو تا بزرگ بشه ۵ سانت میفته روش 

نیفته هم مهم نیست مگه قراره چی بشه 

مهم اینه ادمای اطرافش با هر قدی دوسش دارن 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یعنی سال دوم پریود 6 سانت قد کشیدی؟

نه سال دوم

یادمه سال اول مدرسه اندازه گرفت ۱۵۹ بودم

ولی دیگه آخرای دبیرستان ۱۶۵ بودم

یادم نیست کی شدم ۱۶۵

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
دوست داره قد بلند باشه جامعه براش اینجوری جا انداخته شما اینجوری بهش نشون دادین ولی اگه یجوری باهاش ...

ازظاهرش راضیه چون خیلی خوشکله و همه میگن چه قد صورت خوشکل و نازی داره .به اصرار من شروع به ورزش کرده و میگه مهم خوشکلیه که من دارمش

نه سال دومیادمه سال اول مدرسه اندازه گرفت ۱۵۹ بودمولی دیگه آخرای دبیرستان ۱۶۵ بودمیادم نیست کی شدم ۱ ...

دعا کنی دختر منم به 160 برسه دیگه از خدا هیچی نمیخوام 

دعا کنی دختر منم به 160 برسه دیگه از خدا هیچی نمیخوام

۱۶۰ میرسه بابا

نگران نباش

من تو ذهنم اینه ۱۶۵ هم بالاتر میره با ال ارژنین و ورزش

تخم مرغ و شیرم حتما بده 

اولین بار پریود شدید قدتون چند بود؟

یادم نیس

اول راهنماییم تموم شد پریود شدم مثلا خرداد

حدود ۱۰ ماه بعدش تو مدرسه مثلا اسفند یا فروردین ۱۵۹ بودم

وقتی پریود شد آوردم تهران پیش پورمتعبد فقط مولتی ویتامین و امگا 3 داد گفت هورمون رشد و توقف بلوغ دیر ...

پس دیگه کار از کار گذشته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا اطلاعات غلط میدین

کجاش غلط بود؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نسبت به دوستاش کوتاهتره و از اول رشدش کم ود و دکتر میگفت رو نمودار خودشه و خوبه رو نمودار 50 درصد بو ...

نسبت به هم سالان مهم نیست 

یه نمودار هست برای who 

توی محدود نرمال باشه کفایت می‌کنه دیگ