2777
2789
من موقع پریودم ۱۵۵ بودم و همه اینجورین که دیگه رشد نمیکنه😱 الان ۱۶۶ ام

من دختر داییم کلاس اول شروع به سینه دروردن کرد و کلاس سوم پریود شد واقعا نمیدونم چرا طفلی انقدر زود ب بلوغ رسید 

بعد همش تو این مطبا بودن ک نکنه دیگه رشد نکنه 

الان که کلاس هشتمه 173 است😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دختر داییم کلاس اول شروع به سینه دروردن کرد و کلاس سوم پریود شد واقعا نمیدونم چرا طفلی انقدر زود ...

مثل من منم ۹ سال و ده ماهم بود که پریود شدم

اما من قدم ۱۵۷

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر داییم کلاس اول شروع به سینه دروردن کرد و کلاس سوم پریود شد واقعا نمیدونم چرا طفلی انقدر زود ...

نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن که رشد نمیکنی و استرس میدن ‌ 

اگه تو ژنتیکت قد کوتاه باشه اره احتمالا زیاد رشد نمیکنی 

ولی اگه معمولی به بالا باشه تغذیه ، خواب و ورزش برای قد بری احتمال ۹۰ درصد بازم کلی رشد میکنی

اصالت لر 🌬
متاسفانه همه غدد ها هم حساسیت لازمو ندارنالان دختر شما سن استخوانیش از سن واقعیش بیشتر بوده و هیچ کا ...

نه اصلا شهر ماهم همین دکتر و داره که باید چند ماه تو نوبت میبودم

نه اصلا شهر ماهم همین دکتر و داره که باید چند ماه تو نوبت میبودم

میخوای ی دکتر بهت بگم شاید ویزیت انلاین داشته باشه

اما اول باید عکس مچ بندازی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ژن شما خیلی خوبه . شانس دخترم به عمه و مادربزرکش رفته که اونا کوتاهن

آره خیلی ممنن

دکتر عبدالرضا پورمتعبد

داماد دکتر رزاقی اذر هستش

شمارش توی گوگل ب منشی بگو ویزیت انلاین داشت تا جایی که یادمه

دکتر خیلی حساس و دقیقیه

اگه دختر جا برا قد داشته باشه با این دکتر میتونی نتیجه بگیری

ژن شما خیلی خوبه . شانس دخترم به عمه و مادربزرکش رفته که اونا کوتاهن

نگران نباش قد کوتاه و بلند هر دوش جذاب و بانمکه انقدر قد برات مهم نباشه و تو گوش دخترت ننداز که کوتاهی طفلی گناه داره دیدگاهشو عوض نکن

الان خیلیا اینقدین 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دکتر عبدالرضا پورمتعبدداماد دکتر رزاقی اذر هستششمارش توی گوگل ب منشی بگو ویزیت انلاین داشت تا جایی ک ...

وقتی پریود شد آوردم تهران پیش پورمتعبد فقط مولتی ویتامین و امگا 3 داد گفت هورمون رشد و توقف بلوغ دیره براش بزنی چون عوارضش بیشتر از منفعته و احتمالا نتیجه نمیگیری. برای قدش هم پرسیدم گفت من تو بدن دخترت نیستم ببینم چقد قد میکشه و هیچ کس نمیدونه

دخترم 12 سال و 9 ماه داره و یکساله پریود شده قدش 155 کوتاهه؟

قرص ال ارژنین بده بخوره اگه بفرستیش همزمان ورزش هم عالیه

روزی یه تخم مرغم بده

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔