2777
2789
رشد میکنه با تغدیه درست و فعالیت من مادرم ۱۵۳ پدرم ۱۷۳در اصل باید ۱۶۰ اینا میشدم ولی اخرین بار که گر ...

درستە بعضی دخترا بعد ریود خوب رشد میکنن خدا کنه دختر منم 160 برسه

کاش دختر منم به بابا و عمه اش بکشه 😁 قد همسرم ۱۸۹ خودم ۱۶۰ خواهرهمسرم ۱۷۶

انشاءالله که بلند میشه

بنظرتون بلند خوبه؟

زشت نیست الان من امروز رفتم دندونپزشکی آقاعه فقط ۲ ۳ سانت ازم بلند تر بود

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوج قد گیری توی جهش قبل پریوده

یه ۷..۸ ماه مونده ب پریود دخترا خیلی قد میگیرن

دوران طلایی هم همون وقته که خواب و تغذیه و مکمل خیلی مهمه

بعد پریود تا یکسال صفحه رشد توی علم

باز هست اما سرعت قد گیری پایین میاد و در نهایت توی یک سال هرچی قد گرفتن که عالی نگرفتن دیگه نهایت دو سه سانت قد میگیرن و صفحه رشد بسته میشه

حالا موارد استثنا داریم که خب خیلییی کم هستن و نباید بهشون بسنده کرد

کسایی که بعد بلوغ یهو‌۲۰ سانت بلند شدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
انشاءالله که بلند میشهبنظرتون بلند خوبه؟زشت نیست الان من امروز رفتم دندونپزشکی آقاعه فقط ۲ ۳ سانت از ...

من میگم در حد ۵ سانت از منم بلندتر باشه خوبه خودش بلند دوست داره میگه دوست دارم قد عمه بشم 

دختر من جهش قبل بلوغ و نداشت همون سالی 6 سانت رشدمیکرد

کمبود هورمون رشد داشته؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بله الان ارسال میکنم

این عکس هنوز مچ دستش بازه

باز دوباره الان ببر عکس و لازم بود دکترشو عوض کن

من میگم در حد ۵ سانت از منم بلندتر باشه خوبه خودش بلند دوست داره میگه دوست دارم قد عمه بشم

انشاءالله قد عمش بشه 😁

الانا جدیدا مد تو بغلی و اینا شده انگار😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اوج قد گیری توی جهش قبل پریودهیه ۷..۸ ماه مونده ب پریود دخترا خیلی قد میگیرندوران طلایی هم همون وقته ...

دخترم جهش و نداشت و با اینکه مرتب دکتر غدد میبردم ولی همش میگفت خوبه

چی بگم زیادی کوتاه هم خوب نیست

دختر شما الان توی تایم اوج قد گیریه

تغذیه و خواب خیلی براش مهمه

دخترم جهش و نداشت و با اینکه مرتب دکتر غدد میبردم ولی همش میگفت خوبه

متاسفانه همه غدد ها هم حساسیت لازمو ندارن

الان دختر شما سن استخوانیش از سن واقعیش بیشتر بوده و هیچ کاری نکرده