2777
2789
عنوان

تجربی

82 بازدید | 10 پست

دختر خانم های محصل میشه لطف من‌رو کمک‌کنید

میخوام برم دهم و دبم میخواد برم تجربی ولی ب آوردم و تو یه منطقه کوچیک زندگی می‌کنیم که یه مدرسه بیشتر نداره و کلا ۱۰ نفر تجربی یمیگیرن و اولویت با الف هاست چیکار کنم به انسانی و ریاضی و بقیه رشته ها هم علاقه ندارم دارم دیوونه میشم

وقتی اولویت الف نیاوردی ینی نمره هات خوب نبودن مناسب تجربی نیسی. من با معدل 20 رفتم بهترین مدرسه آخرم اونی که میخواستم نشد. راهنمایی نتونستی از پس درسا اون طور که باید بر بیای دبیرستان هزار برابر سخت تره... برو رشته ای که شانست بیشتر باشه برای قبولی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی اولویت الف نیاوردی ینی نمره هات خوب نبودن مناسب تجربی نیسی. من با معدل 20 رفتم بهترین مدرسه آخر ...

درسم خوب بوده عزیزم معدلم همه سوالا ۲۰ بوده امسال به خاطر وینکه استاندار نبود سوالا و کلا یه چیزایی که تو کتاب نیاورده بودن اینجوری شد کسی ۲۰ نشد

بیشتر راجبش فکر کن شما وقتی اینجا اولویت ب آوردی یعنی درسای ابتدایی راهنمایی رو نتونستی اونطور که باید نمره بیاری قطعا رشته تجربی که  مطالب گسترده سال‌های قبله برات سخت میشه و خودت اذیت میشی 

اینجوری هم نگو که علاقه دارم و میتونم و فلان 

چون نمیشه مطمئن باش..دبیرستان ۳۶۰ درجه با راهنمایی فرقه اگه راهنمایی برات سخت بوده دبیرستان ده برابرش سخته

انسانی رشته خوبیه من خودم انسانیم اگه به درسایی مثل مطالعات و عربی و ادبیات علاقه داری بیا درسایی که توی این رشته میخونی جالب و بدرد بخورن..در غیر اینصورت هم ببین نتیجه آزمون رغبت چی بوده و تیپ شخصیتی به چی میخوره 

عاقلانه تصمیم بگیر.

بیشتر راجبش فکر کن شما وقتی اینجا اولویت ب آوردی یعنی درسای ابتدایی راهنمایی رو نتونستی اونطور که با ...

انشانی چه شغلای خوبی داره به جز معلمی و وکالت

میشه لطفا شما که تجربه داری کمکم کنی

انشانی چه شغلای خوبی داره به جز معلمی و وکالتمیشه لطفا شما که تجربه داری کمکم کنی

همین معلمی خودش به شاخه های دیگه تقسیم میشه:عربی.ابتدایی.تاریخ.علوم اجتماعی.ادبیات.الهیات.استثنایی

حقوق

روانشناسی

مدیریت(بازرگانی،مالی..)

اقتصاد

علوم تربیتی 

هتل‌داری

...

اخه من به هیچ رشته ای دیگه علاقه ندارم

منم علاقه نداشتم... و الان میبینم تنها علاقه نیست. به استعداد و هوش هم بستگی داره. حاضری 12ساعت زمان کنکور بشینی بافتای درون ریز و برون ریز و غدد های کناری واستخوانای  بناگوشی و.هر کدوم که یک صفحست رو بخونی؟؟ نمیگم از علاقت دست بکش.. اگر شد حتما برو. اما قبلش فصل دوم زیست دهمو پی دی افو دانلود کن بخون... ببین اصلا حفظ میشی... به شخصه سه هفتست که رو فصل دومم برای کنکور. هنوز از 10تا تست 5تاشو غلط میزنم... تو باید بری رشته ای که موفق شی.اینده شغلی داشته باشی نه اینکه بخونی بیکار بمونی اگر قرار بود تعیین رشته کنم میرفتم یا فنی. طراحی دوخت و کامپیوتر  یا انسانی روانشناسی 

دقیق نمیدونم نمره هات و وضعیت شهرتون چجوریه ولی اگه درست خوبه که مشکلی نیست.ولی در کل اگه نشد هم به خودت برچسب نزدن که دیگه به هیچی علاقه نداری.حتما چیزایی پیدا میشن که برات جالب باشن فقط باید بیشتر تحقیق کنی راجب رشته ها و شغل ها.مثلا مستند سازی،کار های گرافيکی، عکاسی،مشاوره،وکالت،روانشناسی، کار با چوب و ...

نگران نباش.تو تلاش کن هرچی قسمت باشه همون میشه.منم که الان تجربی اومدم گاهی شک میکنم که راهم درسته یا نه