2777
2789
عنوان

شاید اقایون بهتر راهنمای کنن

90 بازدید | 6 پست

مادرم نمی دونم از کی ولی قرص تریاک استفاده میکنه و چون این قرص اشتهارو کم میکنه همزمان قرص اشتها اور هم استفاده میکنه اصلا اصلا هم زیر بار نمیره که قرص میخوره تو وسایلش ی دونه قرص سفید مث عدس دیدم که زدم نت گفتن قرص تریاکه تقریبا 40تا میشد 

تو خونه دوتا دختر مجرد و ی نونهال داره پدرم هم چوپان هستش کلا چرت میزنه هزیون میگه و حتی در حال خوردن غذا هم خوابه من خودمم خونه خودم هستم چیکار کنم بنظرتون چجوری ترکش بدم وزنش شده 100کیلو 

دخالت نکن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

متادون میاد باشه احتمال بیشتر

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی با تریاک کشیدن چرت نمیزنه برعکس حس توپ بودن بهش دست میده ادمای خمار چرت میزنن

تریاک باعث افزایش وزن نمیشه و قرص های ضد افسردگی باعث افزایش وزن میشن و سفید هم هستن اکثرشون 

متادون هم سفیده ترامادول هم سفیده حتی همینا هم باعث چرت زدن نمیشن و هرکی بخوره فعال تر میشه 

احتمالا مادرت کلونازپام یا دیازپام میخوره 

آقا هستم.......................................................................................................

قرص واسه کم کردن وزن قاطی مکنند با شیشه یا تریاک مصرف مکنه لاغر میشه خوشحال میشه ولی نمیدونه اعتیاد اور اصلا جمع کن ازش نزار بخوره بش برس گناه داره 

مهم انسانیت داشته باشی