2777
2789
بستنی زیاد البته فقط منو خواهرم میخوریمکافه فقط با دوستام میرمغذای بیرونم دوس نداریم ولی گاهی میخوری ...

عزیزم شما اگه همینا رو نداشته باشی بعد چندماه این حرفو نمیزنی چه برسه به ۲۰ و خورده ای سال

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر من بخاطر اینکه پول نداشت رشته ای که قبول شدمو نرفتمالان هر روز به رو میاره حتی اگه سه وعده ...

همه پدر مادرا  راحت طلب اینجورین فقط حرفن براتون کم نمی زاریم وجدان خودشونو راحت می کنن یه درصد هم فکر بچه نیستن

خب چی بگه مرده غرور داره نمی‌خواد دخترش ببرتش زیر سوال اینطوری بهش بگی دلش میشکنه

غرور جنسیت داره مگه؟

منم غرور دارم بالای صدبار تا الان بهم توهین کرده خوردم کرده که همسنات رفتن دانشگاه تو هیچی

در صورتی که بخاطر پول بوده 

بستنی میخورم ۳ .۴ روز یه بار  از بیرون غذا اصلا نمیگیریم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

چه عجب یکی گفت توام حق داری

عزیزم همه به شادی و لحظات خوب نیاز داریم ان شاءالله که همه چی رو خودت اونجور که دوست داری تو زندگی  بسازی و این چیزها خاطرات دور و فراموش شده ای بشن برات🌹

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

دروغ چرا عاشق غذای بیرونم اما هر روز دستپخت من در جریانه

شاید شش ماهی یکبار غذای بیرون بگیرم

کافه مافه هم اصلا نمیریم 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

زیاد

هفته ای دوبار غذای بیرون امشبم شوهرم داره میگیره میاره 

هفته ای سه بارم با پسرم کافه یا بستنی فروشی میریم،پسر کوچیکم رو میارم کلاس فوتبال بعد با بزرگه میریم کافه و بستنی و فروشی و...

غرور جنسیت داره مگه؟منم غرور دارم بالای صدبار تا الان بهم توهین کرده خوردم کرده که همسنات رفتن دانشگ ...

ای بابا منم عین تو با بابام خیلی مشکل داشتم تازه کار ما به کتک کاری هم میکشید سر همین مسائل و کلا از دست بابام شاکی بودم ولی از وقتی دوستم باباش مرده هر روز گریه می‌کنه باور کن خیلی سخته قدر باباتو بدون منم دیگ سر به سرش نمی‌ذارم باهاش دعوا نمیکنم ببین قبلا کلا بهم پولی نمی‌داد اگرم میداددمنت میذاشت ولی از وقتی دیگ باهاش مهربون شدم خودش مبلغ قابل توجهی زد به حسابم

و یک نکته دیگ هم اینک باور کن بابا هرچقدر بد البته به جز اونایی ک‌ روانی واقعی هستن و تجاوز میکنن و ...

بابای نرمال منظورمه هرچقدرم بد باشه خیلی از پسر غریبه بهتر هیچ مردی جز بابامون دلش به حال ما نسوخته حتی شوهر ادم

عزیزم همه به شادی و لحظات خوب نیاز داریم ان شاءالله که همه چی رو خودت اونجور که دوست داری تو زندگی ...

کاش

من واقعا فک میکنم زندگی نکردم 

کاش فقط اینا بود حالا انقد مشکل هست که کافه نرفتن توش گمه

مرسی عزیزم 

ای بابا منم عین تو با بابام خیلی مشکل داشتم تازه کار ما به کتک کاری هم میکشید سر همین مسائل و کلا از ...

من خیلی دوستش دارم

اون منو نمیخواد هیچ جوره

کلا زنده و مرده من براش فرقی نداره

عزیزم شما اگه همینا رو نداشته باشی بعد چندماه این حرفو نمیزنی چه برسه به ۲۰ و خورده ای سال

به جز بستنی 

بقیش مثل خودت بود کافه هم در سال چند بار میرم 

دیوونه ام مگه یه قهوه بخورم ۳۰۰ ت بخاطر پولش نمیرم متوجه ای؟؟ خدارو هم شکر میکنم بابامم سلامت باشن زحمت میکشن، اینها نیازهای کاذبه که در جامعه در حال رشده اونم با سرعت زیاد شما عاقل باش دوست من

من خیلی دوستش دارماون منو نمیخواد هیچ جورهکلا زنده و مرده من براش فرقی نداره

فک میکنی بابای من حتی منو از خونه انداخت بیرون یکبار ولی دوستمون دارن مطمئن باش

و اینک من فکر میکردم بقیه باهام خوب رفتار خواهند کرد و خانوادم بدن الان فهمیدم هیچکس خانوادم نمیشه درسته کم کاری کردن عصبانی شدن کتک زدن حرف زشت زدن ولی باور کن یجایی گیر کنی فقط خانواده به داد آدم میرسه هیچکس دلش نمیسوزه