2777
2789
عنوان

درمورد رتبه و کنکور و فامیل

85 بازدید | 3 پست

راستش من سال دوازدهم خیلی فشار روحی و جسمی داشتم، بجز کشیدم، زحمت و بی خوابی کشیدم ، مردم و دارم سعی می کنم زنده بشم ( داستانش زیاده تو تاپیک های قبلم گفتم ) 

الان که رتبه ها اومده فک و فامیل هم که ول نمیکنن 😂

من با ی رتبه پرت نشستم به گوشه خیره میشم، میدونی چرا؟ چون مامانم امید داره که نه من با این رتبه پزشکی میارم ( رتبه ای ک لب مرز بوده اصلا واسه مجاز شدن)😂😂😂😂

از اونور هم رفیقم یا بهتر بگم رفیق های صمیمیم که از قضا سهمیه 5  درصد، جانبازی 25 ، هیئت علمی و... دارن 

با اینکه درصد و نمرات من به مراتب بهتر بوده و خودشون هم قبول دارن، رتبه اشون چندین هزار تا ( خیلیی خیلیی) از من کمتر و بهتره 

ناراحت بودم، زور زدم گریه کنم بغض نمونه اما اشکم هم نیومد و الان یک پشت کنکوری هستم که شروع نکرده هنوز 😂

واسه دوستام هم ناراحت نیستم و حسودی نمی کنم بلکه خیلیی خوشحالم، خیلی بهشون انگیزه دادم و گفتم خدا بزرگه نا امید نباشین، ان شالله همین امسال به هدفتون برسید و... ( امیدوارم واقعا برسن چون افتخارش واسه منم هست)😍

چه میشه کرد دیگه 🥲

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

سلام 

اگر واقعا بخونی وبخوای جبران کنی میشه 

هنوز که یک سالم فقط از دست دادی وتجربه کنکور دادن کسب کردی

همین الان خودتو مجبور کن به روزی ۲ساعت خوندن 

فقط ۲ساعت امروز بخون تا یک هفته 

بقیه تایم رو غصه نخور 

فعالیت بکن 

پیاده روی یا ورزش 

این همه فیلم دیدی اگر کل عمرتم فیلم ‌سریال ببینی بازم تموم نمیشه 

راستی بازیگرا خودشونم فیبمشونو نمیبینن🤣

سلام اگر واقعا بخونی وبخوای جبران کنی میشه هنوز که یک سالم فقط از دست دادی وتجربه کنکور دادن کسب کرد ...

مرسیی عزیزم، واسم دعا کن 

واای آرهه😂

الان میخوام ی سریال جدید شروع کنم تا تابستونه

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.