2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی بر حسب درآمدش میگه شاید بابای شما هم بنده خدا بر اساس درآمدش واقعا داره براتون خوب خرج میکنه

خب منم اینطوری قبول دارم

اون میگه من نسبت به کل مردممم چیزی برا شما کم نذاشتم 

مردم همینم ندارن و از این حرفا 

من از این زورم میگیره که همیشه مارو خوشبخت اما بی عرضه نشون میده

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
از چه نظر من بخاطر اینکه پول نداشت رشته ای که قبول شدمو نرفتمالان هر روز به رو میاره حتی اگه سه وعده ...

همه ی باباها پول شهریه دانشگاه و ندارن وضعیت کشور خراب شده ب جای اینک از بابات ناراحت باشی از جای دیگ ناراحت باش که به این روز افتادیم من پرستارم حقوق یک‌ماهم خرج خودمم نمیده

ادم تو سنهای نوجوونی و اوایل بیست دوست داره غذای بیرون بخوره 

ولی بعدش دیگه کم کم زده میشی

مگر ادم تنبلی باشه که دوست داشته باشه هفته ای چند روز غذای بیرون بخوره

خونگی خیلی بهتره

مگه مجبورباشم که از بیرون غذا حاضری بگیریم 

بستنی ،کافه ،رستوران هیچ 

عزیزم هم شما حق داری تفریح و سرگرمی میخوای و هم پدرت تو این اوضاع و احوال  زمونه حق داره الان به قدری بد شده اوضاع که خیلی ها تو موارد روزمره و اولیه زندگی  کم میارن

ان شاءالله که همه به زودی تغییر میکنه و مردم و جوانهای ما هم طعم زندگی  خوب رو میچشن

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بستنی زیاد البته فقط منو خواهرم میخوریم

کافه فقط با دوستام میرم

غذای بیرونم دوس نداریم ولی گاهی میخوریم مجبوری 

بابات رو اذیت نکن قدر دان باباها باشید حتی اگه هیچ کدوم اینها رو ندارید

تا زمانی که خونه بابام بودم خیلی کمچییییی میشد یه کباب یا ساندویچ از بیرون بگیره(تقصیر مامانم بود اص ...

چقد خوب شرایطت مثل منه کاش منم ازدواج خوبی کنم

خوشبخت باشی

همه ی باباها پول شهریه دانشگاه و ندارن وضعیت کشور خراب شده ب جای اینک از بابات ناراحت باشی از جای دی ...

من میدونم از کجا باید ناراحت بود از این ناراحتم که بابام حتی از اینم در جهت تخریبم استفاده میکنه

من میدونم از کجا باید ناراحت بود از این ناراحتم که بابام حتی از اینم در جهت تخریبم استفاده میکنه

خب چی بگه مرده غرور داره نمی‌خواد دخترش ببرتش زیر سوال اینطوری بهش بگی دلش میشکنه

مگه مجبورباشم که از بیرون غذا حاضری بگیریم بستنی ،کافه ،رستوران هیچ عزیزم هم شما حق داری تفریح و سرگ ...

چه عجب یکی گفت توام حق داری