2777
2789
عنوان

خانوم های اقدامی هنوزم به بچه فکر می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نی نی میخوام

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

فکر جای خود انتقالم ، روز ۳

منم امروز انتقال دادم

ان شاءالله جفتمون باهم وهمه اونایی که انتقال دادن نتیجه بگیرین دلشون شاد بشه

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

تو شرایط بدتر از اینا هم آدما بچه میارن چون به خود بچه فکر نمیکنن به خودشون فکر میکنن که بچه داشته ب ...

منم به همینا فکر میکنم 

خودخواهی که بخاطر خودم یه انسانی رو بدنیا بیارم که آیندش مشخص نیس قراره تو این تنش و استرس زندگی کنه 

خدایاشکرت ❤
جدا بشیم که چیکار کنیم ؟ باور میکنی دیگه هیچ امیدی نداریم ؟ خیلی همو دوس داریم قرارمون این بود که شه ...

خب منم حرفم همینه اگ قرار نا امید بشی تهش جداییه دیگ بچه بیارید بابا هر زمانی ی شرایط سختی داره من تو اوج کرونا بچه دارشدم

من باردارم بدجور فکرم بهم ریخته

انشالله بچتو به سلامت بغل بگیری 

امیدوارم نسل آینده چیزای که ما تجربه کردیم تجربه نکنن 

امیدوارم زندگی اینقدر بهشون سخت نگیره 

تو به این چیزا فکر نکن اصلا استرس و نگرانی برات خوب نیست 

خدایاشکرت ❤
انشالله بچتو به سلامت بغل بگیری امیدوارم نسل آینده چیزای که ما تجربه کردیم تجربه نکنن امیدوارم زندگی ...

ممنون رفیق

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جدا بشیم که چیکار کنیم ؟ باور میکنی دیگه هیچ امیدی نداریم ؟ خیلی همو دوس داریم قرارمون این بود که شه ...

امروز بخاطر جنگ بچه دار نشی، ده سال دیگه ممکنه اصلا بچه دار نشید. شاید آینده جور دیگه شد، بعد شما پشیمون شدی..

همین بچه های دهه شصت، بچه های جنگ هستن. بیشترین تعداد بچه...

من قبل جنگ باردار شدم و الان رفتم تو چهار ماه نمیتونم دروغ بگم روزی صدبار به این چیزا فکر میکنم که ک ...

عزیزدلم خوشحالم اینو می‌شنوم انشالله سالم بغلش بگیری و لذت مادر شدنو در کنارش تجربه کنی 

ماهم ۷ ساله که ازدواج کردیم و تازه امسال یکم زندگیمون روبه راه شده و حالمون از نظر روحی اوک شده 

ولی عمیقا احساس می‌کنیم جای بچه خالیه تو زندگیمون 

خدایاشکرت ❤
والا تو غزه با وجود بالای هفتاد سال جنگ باز بچه میارن نمیدونم درسته یا نه ولی خب زندگی جریان داره

باور میکنی منم دقیقا به همین فکر میکنم که پشیمون میشم از بچه دار شدن ؟ 

همش میگم مگر پدر و مادر های نمیدونستن که کشورشون اشغاله ؟ مگر نمیدونستن جنگه ؟ 

بدنیا آوردنشون که جیگر گوشه هاشون خاک بخورن ؟ که اینجوری عذاب بکشن؟ 

دام خونه برای تک تکشون 

ولی حماقته بزرگیه وقتی خودت میدونی قراره سرنوشت بچه ها چی بشه و بازم بدنیا بیاریشون

خدایاشکرت ❤