2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضیم

909 بازدید | 63 پست

الان پیام داده به شوهرم شام با خواهرات میاییم اونجا منم به شوهرم گفتم نمیتونن یکم زود خبر بدن من الان نمیتونم غذا درست کنم(کلا خیلی کند کار میکنم اگرم غذا ساده بزارم جلوشون کلی حرف پشت سرم میزنن) به شوهرم گفتم الکی بگو رفتم خونه بابام اونم همش میگفت روم نمیشه زنگ زد گفت بیایید ماهم باهم دعوامون شد مانتو پوشیدم گفتم میرم خونه بابام خودت پذیرایی کن اونم ناچارن زنگ زد گفت الان به همسرم زنگ زدم رفه خونه باباش ببخشید و....

الان باهام قهر کرده رفته بیرون گفت نمیام دیگه خونه

خود همسرم از مادر و خواهراش متنفره بارها گفته چون پدر همسرم وقتی همسرم ۱ سالش بود فوت کرده اینم بچه هاشو بزرگ نکرده گذاشته رفته شوهر کرده

منم الان به خواهرشوهرم پیام دادم گفتم ببخشید فلانی الان گفته واسه شام میایید ولی من خونه بابام لطفا از این به بعد خواستید تشریف بیارید صبحش خبر بدید من ساعت ۷ نمیتونم چیزی درست کنم

به نظرتون الان واکنشم چی باشه کار بدی کردم؟؟؟

راستی اینم بگم مادر شوهرم از چهارشنبه سوری مارو دعوت نکرده حتی چهارشنبه سوری هم خودمون رفتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظررررر من کار بدی کردی. چون هم باید ی‌مقدارتند باشی هم مثلا‌میشد ی‌مرغ‌بپزی‌ ساعت نه غذا اماده میشد. .

اینا‌درصورتیه ک رفتوامدتون همینقدر کم باشه اونام دیر‌ب دیر‌بیان چ بی احترامی نکرده باشن بهت

parasoo1989@
ب نظررررر من کار بدی کردی. چون هم باید ی‌مقدارتند باشی هم مثلا‌میشد ی‌مرغ‌بپزی‌ ساعت نه غذا اماده می ...

من زود زود دعوت میکنم اتفاقا خیلی بهم بی احترامی کردن حتی اگه یه لباس ساده هم بخرم کلی حرف زشت و فحش بهم میدن

زیادم دیر نیست  چقدر سخت میگیری 

برای پخت چلومرغ نهایت 1 ساعت وخورش 2 الی 2/5ساعت وقت میخواد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

خیلیم کار خوبی کردی حقشون بود

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ب نظررررر من کار بدی کردی. چون هم باید ی‌مقدارتند باشی هم مثلا‌میشد ی‌مرغ‌بپزی‌ ساعت نه غذا اماده می ...

همین ماه پیش همسرم ۱۰ تومن بدهکار مادرش بود نمیدونی چیکار کرد چقد بی احترامی کرد تا بهش پس دادیم

زیادم دیر نیست چقدر سخت میگیری برای پخت چلومرغ نهایت 1 ساعت وخورش 2 الی 2/5ساعت وقت میخواد

مرغ نداشتم تو خونه

درکل بیشتر لج کردم چون همیشه دیر خبر میدن با اینکه بارها ازشون خواهش کردم زود خبر بدین بهم

رفتارشون خیلی بدو چرته حق میدم بهت امت خوب به مادر شوهرت زنگ میزدی ن دخترش و یه جوری گفتی ک معلومه از مهمان ناخنده بودنشو ناراحت بودی 

یا اگه میدونستی شوهرت ناراحت میشه بخاطر شوهرت درست میکردی نمیرسیدی هم کمکت میکردن بهشون اون موقع میگفتی زودتر میگفتین

منم شرایطتو داشتم خیلی بی فرهنگیه اما باز به احترام شوهرم پا شدم  درست کردم 

رفتارشون خیلی بدو چرته حق میدم بهت امت خوب به مادر شوهرت زنگ میزدی ن دخترش و یه جوری گفتی ک معلومه ا ...

شوهرم خودش دوس نداشت که بیان فقط خجالت کشید

اگرم بیان اینجا تکون نمیخورن رو مبل مثل پادشاه میشنن فقط فضولی میکنن و دو به هم زنی

همسرم باهام قهره چیکار کنم به نظرت

برای فردا شب دعوتشون کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همسرم باهام قهره چیکار کنم به نظرت

هیچی بگو کار درستی کردم اونا برا من وتو ارزش قائل بودن زودتر خبر می‌دادن نه ساعت ۷

از الان به بعد می‌دونن اینجا رستوران نیس که دائم غذاش آماده باشه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

شوهرم خودش دوس نداشت که بیان فقط خجالت کشید اگرم بیان اینجا تکون نمیخورن رو مبل مثل پادشاه میشنن فقط ...

اگه دوس نداشت چرا قهر کرده؟