2777
2789
عنوان

مادر شوهر عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 63 پست
ببین اسی بهترین کارو کردی اگه این یه بارو کوتاه میممدی تااخر باید خم میشدی سواری میدادن اتفاقن برای ...

خودمم اینطور فکر میکنم ولی شوهرم قهره واسه این ناراحتم به نظرت چی بگم بهش

اونا از قصد دیر خبر میدن حتی وقتایی که برای شب نشینی میان میرسن جلو در ایفونو میزنن قبلش خبر نمیدن ب ...

خب توام چند بار مثل خودشون رفتار کن تا حساب کار دستشون بیاد

موقع شام برو خونه شون بگو اومدیم شام خونه شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توام چند بار مثل خودشون رفتار کن تا حساب کار دستشون بیادموقع شام برو خونه شون بگو اومدیم شام خونه ...

بخدا من روم نمیشه من همجنس خودمو درک میکنم نمیدونم اونجا چرا انقد بدجنسن

شوهرمم بدون دعوتی نمیره خونشون چون میگه شوهرش غریبه س شاید بدش بیاد

ببین یا باید قهر اون‌و تحمل میکردی یا اعصاب خوردیو حرص خوردنتو اینم میشد عادتشون پنج سال ذیگه بخودت میکی کار درستی کردم با شوهرتم عادی رفتار کن نه بحثی نه چیزی انگار نمیدونی قهرن یکار دیگه هم میتونستی بکنی این بود سوسیس سرخ میکردی سر سفره میگفتی ببخشید دیر شده بود نشد چیزی بپزم زودتر میدونستم مرغ میذاشتم خودت واسه فردا یا پس فردا شب پیشدستی کن دعوت کن نذار اونا بگن اگه عادت سرزده اومدن دارن یوقت شوهرت نیس سر حرف شد بگو من تاجایی دغوت نشم یا بهم دیر بگن نمیرم اینا راهکاراییه که روانشناسا میدن

مرغ نداشتم تو خونهدرکل بیشتر لج کردم چون همیشه دیر خبر میدن با اینکه بارها ازشون خواهش کردم زود خبر ...

دیگه یاد میگیرن زود خبر بدن

عذاب وجدان نداشته باش

بذار قانون خونتو یاد بگیرن

جنگل که نیست خونس قانون داره 

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

هیچی

بلند بگو من دوست دارم از مهمونم خوب پذیرایی کنم 

اگر بهم زودتر خبر بده سفره خوب براش میچینم

اگر دیر بگه غذای هول هولکی و جا نیفتاده میذارم جلوش

هم زشت میشم هم پشت سرم حرف میزنن

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ببین یا باید قهر اون‌و تحمل میکردی یا اعصاب خوردیو حرص خوردنتو اینم میشد عادتشون پنج سال ذیگه بخودت ...

درسته ولی اگه غذا ساده میزاشتم از اونجایی که میشناسمشون بعدا کلی پشت سرم حرف میزدن

اصلا ناراحت نباش،  کار بدی نکردی 

همسرت هم با این اوصاف که گفتی به زودی یادش میره 

ما اگه خودمون به خودمون احترام نزاریم میشه وظیفه و تمام کارها و خوبیهام هم دیده نمیشه 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

ناراحت نباش 

شوهرتم دو روز قهر میکنه از دفعه دیگه اگه اینجور اتفاقی افتاد خودش قبل اینکه بهت بگه ردشون میکنه 

بهشونم پیام دادی فهمیدن بقیشو ول کن بذار بفهمن 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
درسته ولی اگه غذا ساده میزاشتم از اونجایی که میشناسمشون بعدا کلی پشت سرم حرف میزدن

عزیزم حرف پشت سر متعلق به همون پشته ادمی که ۷غروب میاد بهترازین نمیشه تدارک دید اگه به حرف زدنه توام میتونی بگی سرزده بی خبر میان پشت سرشون ازینچیزا بگی  هیچوقت به حرف اهمیت نده من تو زندگیم سکوت زیاد کردم پشت سر فقط زدم تو سر شوهرم همین شدع بعد ده سال کارم به جدایی داره میرسه خانوادمم همش میگن خودت مقصری برای زندگیت حدو مرز تعیین نکردی.